Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czekalem na update GoZa dla Modo 501. Jak zwykle Pixologic nie puszczal pary z ust kiedy cos sie ukaze. Az tu nagle wydali uaktualnienie GoZ i nie byloby to moze warte wspomnienia w newsie gdyby nie fakt, ze poza uaktualnieniami rozszerzyli funkcjonalnosc tegoz o wspolprace z... Photoshopem. Teraz mozna malowac bezposrednio po obiekcie w Photoshopie (wersje extended CS4 i CS5) niezaleznie od rozdzialki modelu. Ciekawa sprawa. Krotki filmik i linki do aktualizacji GoZ znajdziecie ponizej.

http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?p=819276#post819276

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Q: Which software is supported?

A: Maya 2009, 2010, 2011, 2012

3DSMax 2009, 2010, 2011, 2012

modo 401 SP4-5, 501 SP1-SP2

Cinema4D R11, R12

Photoshop CS4 Extended, CS5 Extended

Q: What about "X" Software?

A: We currently only support the programs listed above. Expect new supported software in the future!

Napisano

Trochę dziwnie to działa. Mam 2 programy i wysyła mi do jednego. Nie widzę opcji wyboru do którego. Myślałem, że to działa w ten sposób, że wysyła to do programu uruchomionego. Nawet gdy usunę ścieżkę do jednego to i tak próbuje do niego wysłać ;/ Nie wiem czemu. Powinien do tego drugiego słać :)

Napisano

Nie pisz, ze plugin dziwnie dziala tylko naucz sie najpierw go uzywac. right?

w preferences>goz ustawiasz stringi...jesli Ci to w czyms pomoze.

Tak opisales swoj problem, ze nie wiem o co Ci chodzi.

Napisano

zainstalowałem plug do phoshopa i nie otwiera mi sie photoshop za nic w świecie

nawet wyłączyłem goz dla maxa aby sprawdzić co się stanie jak będzie tylko ścieżka do photoshopa

za nic w świecie nie chce mi to działać z PS CS5 64 bit, pluginy poinstalowane

Napisano

ok, już działa podmieniłem cały katalog Pixologic z katalogu users/public i już chodzi, coś wcześniej pliki mi się nie podmieniły