Napisano 24 Kwiecień 201113 l Witam. Jestem nowy na tym forum. Chciałbym umieścić swoją pierwszą pracę w 3ds maxie i... zostać przez was skrytykowany:P bo tego nie uniknę.. To co prezentują ludzie na tym forum, ich poziom przerasta jak na razie moje wyobrażenie. Sam zacząłem się interesować trochę grafiką. Moje pierwsze kroki poniżej. Renderowałem najzwyczajniej w 3ds maxie.. bo obcowanie z Vray'em czy czymś innym nie wchodzi w grę (tymczasowo nie na moje możliwości chyba). Scena cała w 3d, nic nie działałem Ps'em(może i źle). Głównym bohaterem jest gramofon nad którym najwięcej się męczyłem. Na mój gust scena jest skończona dlatego daję w tym temacie. Wiem, że będzie źle wypadać na tle innych prac.. ale cóż każdy ma chyba prawo umieścić coś od siebie ;] Proszę o jakieś rady na początek. Pozdrawiam.
Napisano 24 Kwiecień 201113 l To co prezentują ludzie na tym forum, ich poziom przerasta jak na razie moje wyobrażenie. dlatego na razie wątek ląduje w dziale WIP czyli prac w toku a nie skończonych prac. tam otrzymasz krytykę i tam będziesz mógł prowadzić dalsze szlify nad pracą. Galeria Finished Works to jeszcze za wcześnie dla Ciebie. Przy okazji: każdy dział ma swoje zasady nazywania wątków. Zapoznaj się z nimi proszę i wprowadź poprawki inaczej wątek poleci do kosza. Pozdrawiam
Napisano 1 Listopad 201113 l Autor pobawiłem się trochę w mental ray'u, dodałem bujak, wyszło coś takiego:) http://imageshack.us/photo/my-images/819/gramofonmin.jpg/