Skocz do zawartości

Ile czasu 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile czasu

• 3 miesiące
      7
    • 4 miesiące
      19
    • 5 miesięcy
      14

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

To decydujcie ile chcecie czasu :)

Edytowane przez Smoku

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 9,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cztery. Trzy to jednak za mało, a pięć to przesada. :)

Napisano

Tak samo - 4 jak już pisałem, jak ktoś skończy wcześniej to przecież nic się nie stanie, a startuje trochę osób które nie mają dużego doświadczenia z modelowaniem, więc będą mieli czas na dopieszczenie swoich wozideł :)

Napisano

32 osoby biorą udział w bitwie, a głosów 37. Przyznać się, kto zakładał drugie konta, żeby wynik był oszukany :P

Napisano

proponuję odjąć różnicę głosów i głosujących od dwóch skrajnych wyników sondy. będzie sprawiedliwie;)

Napisano

Być może głosował ktoś kto ma zamiar wziąć udział a jeszcze się nie zgłosił. trzeba było zrobić otwartą sondę, byłoby widać kto głosował.

Napisano
  • Autor

Nie wiedziałem, że taką można zrobić. Skoro 4 i 5 tak wysoko notowane to zrobimy deadline za 4i pół miesiąca i tyle

Napisano

Można zrobić jak Smoku pisze, a później sonda czyj model najfajniejszy będzie akurat do końca 5 miesiąca ;)

Napisano

Wg mnie 5 miesięcy to za długo , no ale mam nadzieje że juz przy takim czasie wszyscy pokończą .

Napisano

CHcialbym dodac ze np mnie nie ma na liscie:) Sprawa auta u mnie jest jeszcze otwarta, jednak zglaszam chec udzialu