Satch Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam,mam nadzieje ze to odpowiednie miejsce na pytanie ktore chce zadać,poszukuję modelu ławek ,takich ogrodowych ,róznych....,szukałem na wielu stronkach ale akurat te modele nie chce mi odpalić mój max 5 ,może ktoś pomoże ,moze linka podrzuci,podkreslam jeszcze raz że szukałem,ale jakos z mizernym sqtkiem,dziekuje i pozdrawiam wszystkich.
blood_brother Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 A w jakim formacie masz te pliki????
rowr Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 moze sa to meshe czy jakos tak i musisz uzyc opcji import a nie otwoz
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Przepraszam ze sie tak wyraze ale czemu lecisz na latwizne ? bo mozesz takie lawki zrobic sam i przy tym sie czegos nauczyc a nie sobie z neta sciagnac.....i wystawic jako twoja prace.... sciagnac > importowac > renderowac to kazdy potrafi a zrob sam taka lawke.... PRACUJ SAM I POKAZ NA CO CIE STAC..... >eventualnie moze jest ci to poto aby zobaczyc jak jest ta lawka zrobiona (w co watpie) ale jesli tak jest to z pokorą Przepraszam [Wyedytowany dnia 18/6/2004 > Marcin]
Orion Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Marcinku nie unoś się bo ci cukier skoczy :D
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Ja probuje modelingu nauczyc (kiepski ze mnie nauczyciel ale leprzy modeler... )(czyt. model ) :D
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 P.S. Nienawidze zdrobnień :P Off topic - Orion ty miales przedwczoraj jeszcze z 600 postów co ty robisz ze ci ciagle skacze (2 pablo bedze), moze masz jakis ukrytty post gdzie sobie nabijasz :P [Wyedytowany dnia 18/6/2004 > Marcin]
Orion Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Skrypt w php napisałem który mi każdy post mnoży przez 3 :D
SansSerif Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Satch: tez kiedys szukalem ale nie ma takich za free wnecie. sa platne 50 dolcow sztuka jacys rosjanie robia ale cena jest zaporowa. musisz poswiecic godzinke i bedziesz mial swoja wlasna sto razy lepsza tylko poszukaj dobrych referek w googlach.
Huter Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Hmmm ... ale taka ławka to chyba nie jest kłopot ... dajmy na to że ławka w parku - z desek ... 3 box\'y o odpowiednich wymiarach równolegle do siebie, dodać jakieś wcięcia bo drewno może nie być młode, a potem odopwiednią teksturę drewna. Potem skopiować te \"deski\" i umieścić je jako oparcie. Później zrobić dwa długie wygięte boxy które by trzymały oparcie i siedzenie, a do tych boxów cztery nogi ... na to jakaś tekstura ... i w sumię to już jakaś ławka jest ... potem glebe, trawe, drogę, drzewa ... no i mamy teoretycznie ławkę w parku :P ... no a jeszcze żeby ta ławka nie była taka kwadraciasta to deski można by było pochylić tak by siedziało się miło :) ... no i chyba tyle wystarczy ... ;P
Rekomendowane odpowiedzi