Napisano 18 Czerwiec 200420 l Witam,mam nadzieje ze to odpowiednie miejsce na pytanie ktore chce zadać,poszukuję modelu ławek ,takich ogrodowych ,róznych....,szukałem na wielu stronkach ale akurat te modele nie chce mi odpalić mój max 5 ,może ktoś pomoże ,moze linka podrzuci,podkreslam jeszcze raz że szukałem,ale jakos z mizernym sqtkiem,dziekuje i pozdrawiam wszystkich.
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Przepraszam ze sie tak wyraze ale czemu lecisz na latwizne ? bo mozesz takie lawki zrobic sam i przy tym sie czegos nauczyc a nie sobie z neta sciagnac.....i wystawic jako twoja prace.... sciagnac > importowac > renderowac to kazdy potrafi a zrob sam taka lawke.... PRACUJ SAM I POKAZ NA CO CIE STAC..... >eventualnie moze jest ci to poto aby zobaczyc jak jest ta lawka zrobiona (w co watpie) ale jesli tak jest to z pokorą Przepraszam [Wyedytowany dnia 18/6/2004 > Marcin]
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Ja probuje modelingu nauczyc (kiepski ze mnie nauczyciel ale leprzy modeler... )(czyt. model ) :D
Napisano 18 Czerwiec 200420 l P.S. Nienawidze zdrobnień :P Off topic - Orion ty miales przedwczoraj jeszcze z 600 postów co ty robisz ze ci ciagle skacze (2 pablo bedze), moze masz jakis ukrytty post gdzie sobie nabijasz :P [Wyedytowany dnia 18/6/2004 > Marcin]
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Satch: tez kiedys szukalem ale nie ma takich za free wnecie. sa platne 50 dolcow sztuka jacys rosjanie robia ale cena jest zaporowa. musisz poswiecic godzinke i bedziesz mial swoja wlasna sto razy lepsza tylko poszukaj dobrych referek w googlach.
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Hmmm ... ale taka ławka to chyba nie jest kłopot ... dajmy na to że ławka w parku - z desek ... 3 box\'y o odpowiednich wymiarach równolegle do siebie, dodać jakieś wcięcia bo drewno może nie być młode, a potem odopwiednią teksturę drewna. Potem skopiować te \"deski\" i umieścić je jako oparcie. Później zrobić dwa długie wygięte boxy które by trzymały oparcie i siedzenie, a do tych boxów cztery nogi ... na to jakaś tekstura ... i w sumię to już jakaś ławka jest ... potem glebe, trawe, drogę, drzewa ... no i mamy teoretycznie ławkę w parku :P ... no a jeszcze żeby ta ławka nie była taka kwadraciasta to deski można by było pochylić tak by siedziało się miło :) ... no i chyba tyle wystarczy ... ;P