Napisano 2 Maj 201113 l Witam wszystkich. I ja otwieram wątek, życzę wszystkim powodzenia ;) Pozdro Edytowane 3 Sierpień 201113 l przez MM3D
Napisano 2 Maj 201113 l Autor Witam, wrzucam bryłę CLSa. Na razie tyle mam, niedługo postępy w pracy. Pozdrawiam Edytowane 1 Czerwiec 201113 l przez MM3D
Napisano 5 Lipiec 201113 l Autor Witam po dłuższej przerwie, podłubałem odrobinę przy modelu. Niedługo zabieram się za detale. Pozdrawiam
Napisano 6 Lipiec 201113 l Autor Dzięki Panowie :) o_r_z_e_c_h - w zaznaczonych miejscach zakończyłem czworokątami. Poniżej siatka.
Napisano 6 Lipiec 201113 l ale bajer siatka, też chciał bym mieć takie dobre printy. Powodzenia w pracy.
Napisano 6 Lipiec 201113 l Ślicznie to wygląda :) Czekam na detal bo narazie nie ma sie do czego przyczepic :)
Napisano 2 Sierpień 201113 l Autor Witam, po dłuższej przerwie coś wrzucam. Tym razem zderzak. Jeszcze brak mu kilku detali i wymaga poprawek, ale już dziś nie mam weny na dłubanie ;) pozdrawiam
Napisano 3 Sierpień 201113 l Autor Zderzak dokończony, pewnie niezgodności w stosunku do oryginału są, ale raczej już tak to zostawię. Pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 201113 l Autor Witam, prace nad modelem trwają - powoli, ale jednak :), poniżej efekty. Pozdrawiam
Napisano 14 Wrzesień 201113 l Miazga ;] Tak czysta siatka, ze z przyjemnoscia sie oglada ;] Znaczek AMG na feli modelowany ? Mozna zblizenie z siatka ?