dirty Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 o ludzie, przeczytajcie sobie o kupowaniu komputera w supermarkecie... w glowie sie nie miesci. zerowa kompetencja sprzedawcow po prostu poraza i przeraza. domyslalem sie, ze jest bardzo kiepsko, ale nie mialem pojecia, ze az tak!! koniecznie sciagnijcie mp3 z zapisem rozmowy \'klienta\' z intelygentnym kierownikiem dzialu komputerowego. po prostu polewka maxymalna. ma troche z kabaretu, troche ze stadionu 20lecia, troche z tragifarsy. wymiekam. http://www.idg.pl/artykuly/42144.html
dirty Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Napisano 19 Czerwiec 2004 lol albo \"kodeki kosztują około 200zł\" \"karta muzyczna zintegrowana na płycie głównej jest do gier i wystarczy do kazdej gry a inne karty to sa już do muzyki\" \"radeon 9200 na sto % wystarczy do dooma3\" \"taaa, celeron dwa dwa to na pewno do dooma trzy wystarczy, a ta druga gra? nie wiem, nie znam, nigdy nie slyszalem, ale pewnie tez pojdzie\" [chodzi o halfa2] \"wie pan, tak za dwa lata, poltorej to moze bedzie trzeba cos tam podmienic, tak zeby wszystko szybciej chodzilo, na przyklad nagrywarke dvd\"
dr Ug Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 LOL Kurde, nie moge zassac tej empetrojki :/
thud Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 mam jedna zasade: nigdy zadnej czesci do komputera nie kupuje w zadnym supermarkecie, nigdy nie kupie zadnego zestawu Zawsze ide do sklepu komputerowego, pokazuje swoja konfiguracje jaka mnie interesuje i pilnuje zeby komp byl dobrze zlozony (wole zeby w sklepie skladali niz zebym cos zepsul przez przypadek sam ) --> a co do kupna w supermarkecie, znajomy ostatnio mnie wolal bo sie zepsul mu komp, dysk, cd-rom nie dzialal, wiec tylko poradzilem mu isc z tym do serwisu bo byl na gwarancji... tam mu powiedzieli ze mial wirusa i jego usuniecie kosztuje 100zl :| ; tym sie tylko potwierdzily moje przypuszczenia co do skladaka z supermarketow PS. mp3 tez mi nie chce sie sciagnac :
SansSerif Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 btw w hipermarketach z zalozenia jest syf ale sytuacja w `specjalistycznych` sklepach wcale nie jest lepsza. kupujac nawet najdrozszy hi-endowy sprzet jedynym miarodajnym zrodlem informacji sa prywatne opinie ludzi na forach.
dirty Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Napisano 19 Czerwiec 2004 cos o tym wiesz z autopsji akdsn nie? :/ nie wiem czemu nie mozecie sciagnac tej mp3... lopatologicznie klikacie na linku, w nowym oknie wybieracie basic ftp i idzie:) hmm
dr Ug Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Powaznie? A ja klikalem sobie w czolo. Nie idzie i juz.
dirty Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Napisano 19 Czerwiec 2004 no powaga!! ;) nie wiem, mi idzie bez problemow, chyba krakow sie nie lapie na tego ftp\'a:) widac im dalej na wschod tym internet chodzi gorzej
dr Ug Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Ale przynajmniej mamy oscypka;) Zamiast sie madrzyc udostepnilbys ten pliczek :P
Rikoszet Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 http://www.pcworld.pl/ftp/download/pc_3729/zakup_128.zip albo http://www.pcworld.pl/ftp/download/pc_3728/zakup_256.zip [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > Rikoszet]
dr Ug Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Rykoszet: dzieki za linki, ale juz mowilem, ze u mnie nie dzialaja. [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > SansSerif]
dzudzu Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 melduję, że północ też nie łyka tego pliku ... over.
Orion Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Seryf ma całkowitą rację odnośnie bydła w serwisach. Ostatnio byłem w serwisie vobisa zapytać się o ceny nagrywarek DVD. W vobisie wszystko mają droższe o 5-15%, ale byłem ciekawy. Przy okazji zobaczyłem sobie jak pan serwisant dzielnie walczy z komputerem. Tak dzielnie walczył, że dwa razy resetował go z wtyczki, a jak system wstał, to żeby mu było łatwiej grzebać w bebechach (na włączonym kompie!!) Położył sobie towera na bok. Podczas tej operacji dysk zapiskał, zazgrzytał i komp się wyłączył. Przy następnej próbie uruchomienia nie chciał już wstać, a dysk wydawał takie odgłosy jakbyście do pralki nawrzucali sobie śrutu :) Brawo dla pana w czerwonym kapeluszu. Pożucał ch..jami i kur...ami i poszedł na zaplecze. Na odchodnym uśmiechnąłem się powiedziałem dowidzenia, odpowiedział, pożyczyłem przyjemnego popołudnia, nieodpowiedział :D
Mateusz Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Ja, Krakowianin, empe3jki pobrac niezdołałem...
Loozack Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 fajnie by było gdyby ktoś mógł zamieścić to na jakimś FTP, najlepiej wersję 128kbps, bo też mi nie idzie ściąganie :| pozdrawiam
leander Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 wrzucam na pare dni tutaj http://www.yobrada.com/audio/zakup_128.zip Nie przesluchalem jeszcze do konca, ale juz widze, ze warto
dzudzu Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 melduję, że z konta leandera północ może siorbać ... over.
leander Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 kierownik działu komputerowego o dialerach w necie: \"ja mam okolo 10 Giga roznych programow, zeby mnie w internecie nie zlapali\"
Bzyku Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 no ale codeci za 200 zł zabijają całą rozmowe :D. No i ta jego znajomosc cen softu tez niczego sobie. office domowa edycja nie kosztuje 2300 zł heh niezly palant poprostu
Loozack Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 ooo, Leander, no normalnie...ty to jesteś :) już ściągam... [Wyedytowany dnia 20-6-04 > Loozack]
THE MANYSH TRAFO Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 pozdrawiam prawie sie olałem ze śmiechu
Rekomendowane odpowiedzi