Napisano 19 Czerwiec 200420 l o ludzie, przeczytajcie sobie o kupowaniu komputera w supermarkecie... w glowie sie nie miesci. zerowa kompetencja sprzedawcow po prostu poraza i przeraza. domyslalem sie, ze jest bardzo kiepsko, ale nie mialem pojecia, ze az tak!! koniecznie sciagnijcie mp3 z zapisem rozmowy \'klienta\' z intelygentnym kierownikiem dzialu komputerowego. po prostu polewka maxymalna. ma troche z kabaretu, troche ze stadionu 20lecia, troche z tragifarsy. wymiekam. http://www.idg.pl/artykuly/42144.html
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Autor lol albo \"kodeki kosztują około 200zł\" \"karta muzyczna zintegrowana na płycie głównej jest do gier i wystarczy do kazdej gry a inne karty to sa już do muzyki\" \"radeon 9200 na sto % wystarczy do dooma3\" \"taaa, celeron dwa dwa to na pewno do dooma trzy wystarczy, a ta druga gra? nie wiem, nie znam, nigdy nie slyszalem, ale pewnie tez pojdzie\" [chodzi o halfa2] \"wie pan, tak za dwa lata, poltorej to moze bedzie trzeba cos tam podmienic, tak zeby wszystko szybciej chodzilo, na przyklad nagrywarke dvd\"
Napisano 19 Czerwiec 200420 l mam jedna zasade: nigdy zadnej czesci do komputera nie kupuje w zadnym supermarkecie, nigdy nie kupie zadnego zestawu Zawsze ide do sklepu komputerowego, pokazuje swoja konfiguracje jaka mnie interesuje i pilnuje zeby komp byl dobrze zlozony (wole zeby w sklepie skladali niz zebym cos zepsul przez przypadek sam ) --> a co do kupna w supermarkecie, znajomy ostatnio mnie wolal bo sie zepsul mu komp, dysk, cd-rom nie dzialal, wiec tylko poradzilem mu isc z tym do serwisu bo byl na gwarancji... tam mu powiedzieli ze mial wirusa i jego usuniecie kosztuje 100zl :| ; tym sie tylko potwierdzily moje przypuszczenia co do skladaka z supermarketow PS. mp3 tez mi nie chce sie sciagnac :
Napisano 19 Czerwiec 200420 l btw w hipermarketach z zalozenia jest syf ale sytuacja w `specjalistycznych` sklepach wcale nie jest lepsza. kupujac nawet najdrozszy hi-endowy sprzet jedynym miarodajnym zrodlem informacji sa prywatne opinie ludzi na forach.
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Autor cos o tym wiesz z autopsji akdsn nie? :/ nie wiem czemu nie mozecie sciagnac tej mp3... lopatologicznie klikacie na linku, w nowym oknie wybieracie basic ftp i idzie:) hmm
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Autor no powaga!! ;) nie wiem, mi idzie bez problemow, chyba krakow sie nie lapie na tego ftp\'a:) widac im dalej na wschod tym internet chodzi gorzej
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Ale przynajmniej mamy oscypka;) Zamiast sie madrzyc udostepnilbys ten pliczek :P
Napisano 19 Czerwiec 200420 l http://www.pcworld.pl/ftp/download/pc_3729/zakup_128.zip albo http://www.pcworld.pl/ftp/download/pc_3728/zakup_256.zip [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > Rikoszet]
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Rykoszet: dzieki za linki, ale juz mowilem, ze u mnie nie dzialaja. [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > SansSerif]
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Seryf ma całkowitą rację odnośnie bydła w serwisach. Ostatnio byłem w serwisie vobisa zapytać się o ceny nagrywarek DVD. W vobisie wszystko mają droższe o 5-15%, ale byłem ciekawy. Przy okazji zobaczyłem sobie jak pan serwisant dzielnie walczy z komputerem. Tak dzielnie walczył, że dwa razy resetował go z wtyczki, a jak system wstał, to żeby mu było łatwiej grzebać w bebechach (na włączonym kompie!!) Położył sobie towera na bok. Podczas tej operacji dysk zapiskał, zazgrzytał i komp się wyłączył. Przy następnej próbie uruchomienia nie chciał już wstać, a dysk wydawał takie odgłosy jakbyście do pralki nawrzucali sobie śrutu :) Brawo dla pana w czerwonym kapeluszu. Pożucał ch..jami i kur...ami i poszedł na zaplecze. Na odchodnym uśmiechnąłem się powiedziałem dowidzenia, odpowiedział, pożyczyłem przyjemnego popołudnia, nieodpowiedział :D
Napisano 19 Czerwiec 200420 l fajnie by było gdyby ktoś mógł zamieścić to na jakimś FTP, najlepiej wersję 128kbps, bo też mi nie idzie ściąganie :| pozdrawiam
Napisano 19 Czerwiec 200420 l wrzucam na pare dni tutaj http://www.yobrada.com/audio/zakup_128.zip Nie przesluchalem jeszcze do konca, ale juz widze, ze warto
Napisano 19 Czerwiec 200420 l kierownik działu komputerowego o dialerach w necie: \"ja mam okolo 10 Giga roznych programow, zeby mnie w internecie nie zlapali\"
Napisano 20 Czerwiec 200420 l no ale codeci za 200 zł zabijają całą rozmowe :D. No i ta jego znajomosc cen softu tez niczego sobie. office domowa edycja nie kosztuje 2300 zł heh niezly palant poprostu
Napisano 20 Czerwiec 200420 l ooo, Leander, no normalnie...ty to jesteś :) już ściągam... [Wyedytowany dnia 20-6-04 > Loozack]