Napisano 4 Maj 201113 l Tygodniowy Speedpainting #117: Inspiracje. Zarówno dosłowne jak i abstrakcyjne, realne jak i fantastyczne. Co inspiruje nas, a co mogłoby lub inspiruje innych. Temat szeroki, także mam nadzieje, że przyniesie więcej prac niż ostatnio. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 11.05.2011 godz. 23:59. SONDA: od 12.05 do 14.05 (3 dni)
Napisano 4 Maj 201113 l Mnie inspiruje głównie natura.. nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat i się wpasuję ze swoją pracą. Skromny, wręcz ekspresowy krajobraz ze sporą ilością tekstur: Edytowane 4 Maj 201113 l przez RaVirr
Napisano 6 Maj 201113 l no też uważam że TSP trochę na tym ucierpi, bo ludziom nie chce się szukać :P ale temat ciekawy, zobaczymy inspiracje :P
Napisano 7 Maj 201113 l Moze to nic nie wniesie do dyskusji, ale powrocilbym do tego co bylo kiedys... wg mnie nie ma sensu zmieniac cos na "nowe" niekoniecznie lepsze?
Napisano 7 Maj 201113 l Uklad dzialu 2d skupiajacy teczki/tsp/finishe w jednym miejscu. Ta reorganizacja miala na celu zapewne poprawe funkcjonowania forum, lecz jak na razie sie tak nie dzieje(przynajmniej w dziale 2d) i TSP jest tego najlepszym przykladem :(
Napisano 7 Maj 201113 l Ja się zgadzam z przedmówcą. Intencje były dobre, ale było prościej jak wszystko było w jednym worku. Czy faktycznie był aż taki nawał postów i wątków w 2D żeby trzeba było dzielić to na grupy? A co do TSP to faktycznie dobry przykład że zmiany mają niekorzystne strony. Kiedyś klikałem przy każdej wizycie, a teraz mi sie zdarza nieraz całą edycję oglądać po fakcie... Tak jak koledzy piszą, nie chce mi sie szukać. Wiem, leniwy jestem i marudzę ale pewnie nie jestem jedyny taki leń.
Napisano 8 Maj 201113 l Dokładnie. Nasze polskie podwórko nie jest tak rozległe jak conceptart.org i nie ma potrzeby tak go rozdrabniać. Niech będzie tak jak było..
Napisano 8 Maj 201113 l Ale skoro już się napatoczyłem przez przypadek na TSP to nie wypada nic nie nasmarować, zwłaszcza że temat fajny. Mnie inspirują głównie Eros i Tanatos, z tym, że ten drugi troche bardziej.
Napisano 8 Maj 201113 l Raczej cofnąć już się nie możemy... Jednak jeszcze zobaczymy. Pamiętajcie, że tutaj możecie pisać o swoich uwagach. Podsyłajcie nam swoje uwagi, propozycje.
Napisano 9 Maj 201113 l Ec obledna czaszka!!, nie wiem dlaczego, ale mam jakas obsesje na ich punkcie ( tych rysowanych/malowanych ).
Napisano 10 Maj 201113 l widzę że niewiele osób dowiedziało się o samej bitwie do teraz mamy 3 prace na krzyż i wiemy z góry kto wygra ;P
Napisano 10 Maj 201113 l Może gdybyście malowali tak jak kiedyś, a nie tylko krytykowali, to nie byłoby tak źle?
Napisano 10 Maj 201113 l mi to sie juz nawet nie chce w te dzialy wchodzic...taka lipe zescie zrobili..podejrzewam ze nie tylko mi.