adek Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Mam przyjemność poinformować, że dzięki uprzejmości kilku osób z firmy CD Projekt RED mamy możliwość dowiedzieć się czegoś o kulisach produkcji gry Wiedźmin 2. Cztery osoby, które bezpośrednio uczestniczyły w produkcji tej gry są do Waszej dyspozycji na naszym forum w nowej edycji "Questions/Answers". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 A dlaczego tylko czterech Panów? Oddajcie piątego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Maj 2011 Autor Share Napisano 18 Maj 2011 Piąty pojawił się później :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Ktoś wrzucił na wykop, więc kto chce kopać niechaj kopie, tylko żeby ich nie zalało pytaniami :D http://www.wykop.pl/link/746565/wiedzmin-2-zadaj-pytanie-tworcom-gry/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Degrysin Duchovny ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Piąty robi fote :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 czy bedzie dostępny edytor ? :) Wierzę, że nie. Gratuluje wspaniałej gry. Tekstury pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Tak na swoją drogę to sporo osób ma znajomych, którzy pracują, a to w CDP, a to w PCF, Techlandzie, bądź gdzie indziej, więc wydaje mi się, że jeśli ktoś chciał się coś dowiedzieć, to pewnie się dowiedział, bo ja się dowiedziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Ja nic nikomu nie mówiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi