claymor Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Kilka miesięcy temu wraz z kolegą otrzymaliśmy zlecenie na modele wózków. Oto jeden z modeli :) Modelowanie - Ja i kolega Grzegorz, textury - ja rendering - ja. Co sadzicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Mało polygonów na kołach? Ogólnie wygląda bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Fajnie to wygląda. Świetnie wyszły zegniecenia na materiale - to teksturka czy modelling? Popracuj tylko troche nad renderem. I może wrzuć na jakiś imageshack bo tutaj chyba kompresja troche skopała obrazek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claymor Napisano 20 Maj 2011 Autor Share Napisano 20 Maj 2011 Fajnie to wygląda. Świetnie wyszły zegniecenia na materiale - to teksturka czy modelling? Popracuj tylko troche nad renderem. I może wrzuć na jakiś imageshack bo tutaj chyba kompresja troche skopała obrazek Pozdrawiam Zagniecenia na to niestety textura. Musieliśmy się liczyć z ilością poly bo model był pod WEB ( coś jak to http://www.blendery-bosch.pl/sub2.html ) Wieczorem zamieszczę większy render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Cześć. Trudno cokolwiek powiedzieć bo małe renderki. Właściwie piszę z małym pytankiem czy jest szansa żebyś podzielił się modelami :P Cholernie trudno znaleźć coś w tej tematyce w necie. Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi