Napisano 19 Maj 201113 l Kilka miesięcy temu wraz z kolegą otrzymaliśmy zlecenie na modele wózków. Oto jeden z modeli :) Modelowanie - Ja i kolega Grzegorz, textury - ja rendering - ja. Co sadzicie ??
Napisano 20 Maj 201113 l Fajnie to wygląda. Świetnie wyszły zegniecenia na materiale - to teksturka czy modelling? Popracuj tylko troche nad renderem. I może wrzuć na jakiś imageshack bo tutaj chyba kompresja troche skopała obrazek Pozdrawiam
Napisano 20 Maj 201113 l Autor Fajnie to wygląda. Świetnie wyszły zegniecenia na materiale - to teksturka czy modelling? Popracuj tylko troche nad renderem. I może wrzuć na jakiś imageshack bo tutaj chyba kompresja troche skopała obrazek Pozdrawiam Zagniecenia na to niestety textura. Musieliśmy się liczyć z ilością poly bo model był pod WEB ( coś jak to http://www.blendery-bosch.pl/sub2.html ) Wieczorem zamieszczę większy render.
Napisano 27 Maj 201113 l Cześć. Trudno cokolwiek powiedzieć bo małe renderki. Właściwie piszę z małym pytankiem czy jest szansa żebyś podzielił się modelami :P Cholernie trudno znaleźć coś w tej tematyce w necie. Pozdrawiam i powodzenia