dirty Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 witam, ktos mial cos takiego na gadu gadu? wlaczam a tu nagle error 7 mi wyskakuje i wsio wiesza... cos ten gg syfiasty sie zrobil, zaraz sie przerzucam na innego komunikatora bo formatu nie bede z powodu glupiego gg robic... na stronie gg tez nic, sp1 mam, aktualizacje rozne tez... szukalem na necie, pare osobnikow cos takiego mialo ale nikt nie wie za bardzo co to:/ ktos wie?
sir_Bols Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 sproboj zainstalowac gg jeszcze raz ale w innym katalogu..... u mnie pomoglo... o ile mielismy ten sam blad... a wydaje mi sie ze tak
Leru Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 hmm propounje tlen :> laczy sie z serwerem GG i nie ma takich ERRORow #7. Jest plugin ktory umozliwia p2p z GG wiec ... (a i co jest wazne dla nas grafikow - o niebo ladniejszy oraz (dla osob lubiacych MACi) - skorki z MACa) http://tlen.biz tak nawiasem
MF Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Mialem kiedys jaki error w xp z gg. Zmieniłem we wlasciwosciach aby uruchamialo sie w zgodnisci z 98 i poszlo. pozdro
Myszek Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 ja takie cos mialem jak sciagnalem aktualizacje :| wiec teraz nic nie sciagam :D
dirty Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 nie, nie pomoglo ani w innym katalogu, ani w trybie zgodnosci, ani nawet nie pobieranie aktualizacji:/ juz sciagnalem AQQ ale cos nie laczy sie z serwerem madafaka [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > dirty]
MF Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Jedyna rada to tlen :)... O wiele lepszy od gg . www.tlen.pl . [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > malefatal]
sir_Bols Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 chyba miranda :) http://www.miranda.kom.pl/viewtopic.php?t=1143 [Wyedytowany dnia 21/6/2004 > sir_Bols]
Orion Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 No przeca mówie że mirinda, nie fanta tylko mirinda :P http://www.miranda-im.org
Mateusz Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 WPkontakt... ma tez ICQ... jest szybki...
Loozack Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 ja też się ostatnio na Tlena przerzuciłem z powodu sypiącego się GG, tyle że mi się sypał nie tylko sam program ale też i połączenie, które co chwila traciłem :| jednak o ile w przypadku stabilności programu Tlen pomógł, o tyle jeżeli chodzi o połączenie z siecią GG to sypie się nadal :|
dirty Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 no prze panstwa z ciekawosci posciagalem najnowsze wersje avast antivir i trojan remover i co sie okazalo?? chyba z 10 roznych konikow plus polowa dysku zainfekowana masa roznych wirusow...:/ coosh, format sie zbliza nieublaganie. ale jeszcze z miesiac musze na tym syfie pociagnac bo czasu nie mam na backupy i instalowanie MASY roznych rzeczy... pieprzony internet. it\'s high time i went off line...
SansSerif Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 tak to jest jak sie szuka w necie uzywanych majtek ;)
dirty Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 sniff sniff ;) i btw to nie byly zwykle majty a calkiem fajne stringi. a nosnik tez niczego sobie;) [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > dirty]
Rekomendowane odpowiedzi