Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, ktos mial cos takiego na gadu gadu?

wlaczam a tu nagle error 7 mi wyskakuje i wsio wiesza... cos ten gg syfiasty sie zrobil, zaraz sie przerzucam na innego komunikatora bo formatu nie bede z powodu glupiego gg robic... na stronie gg tez nic, sp1 mam, aktualizacje rozne tez... szukalem na necie, pare osobnikow cos takiego mialo ale nikt nie wie za bardzo co to:/

ktos wie?

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sproboj zainstalowac gg jeszcze raz ale w innym katalogu..... u mnie pomoglo... o ile mielismy ten sam blad... a wydaje mi sie ze tak

Napisano

hmm propounje tlen :> laczy sie z serwerem GG i nie ma takich ERRORow #7. Jest plugin ktory umozliwia p2p z GG wiec ...

(a i co jest wazne dla nas grafikow - o niebo ladniejszy oraz (dla osob lubiacych MACi) - skorki z MACa)

http://tlen.biz tak nawiasem

Napisano

Mialem kiedys jaki error w xp z gg. Zmieniłem we wlasciwosciach aby uruchamialo sie w zgodnisci z 98 i poszlo.

pozdro

Napisano

ja takie cos mialem jak sciagnalem aktualizacje :| wiec teraz nic nie sciagam :D

Napisano
  • Autor

nie, nie pomoglo

ani w innym katalogu, ani w trybie zgodnosci, ani nawet nie pobieranie aktualizacji:/

juz sciagnalem AQQ ale cos nie laczy sie z serwerem madafaka

[Wyedytowany dnia 21-6-2004 > dirty]

Napisano

Jedyna rada to tlen :)... O wiele lepszy od gg . www.tlen.pl .

[Wyedytowany dnia 21-6-2004 > malefatal]

Napisano

ja też się ostatnio na Tlena przerzuciłem z powodu sypiącego się GG, tyle że mi się sypał nie tylko sam program ale też i połączenie, które co chwila traciłem :| jednak o ile w przypadku stabilności programu Tlen pomógł, o tyle jeżeli chodzi o połączenie z siecią GG to sypie się nadal :|

Napisano
  • Autor

no prze panstwa z ciekawosci posciagalem najnowsze wersje avast antivir i trojan remover i co sie okazalo??

chyba z 10 roznych konikow plus polowa dysku zainfekowana masa roznych wirusow...:/

coosh, format sie zbliza nieublaganie. ale jeszcze z miesiac musze na tym syfie pociagnac bo czasu nie mam na backupy i instalowanie MASY roznych rzeczy...

pieprzony internet. it\'s high time i went off line...

Napisano
  • Autor

sniff sniff ;)

i btw to nie byly zwykle majty a calkiem fajne stringi. a nosnik tez niczego sobie;)

[Wyedytowany dnia 21-6-2004 > dirty]