Napisano 19 Grudzień 20177 l Hej dzieki za uwage.. mozesz cos więcej napisac, konkretniej.. co bys zmienił dodał? Bo narazie twój komentarz nie za wiele mi mówi.. Dodaj więcej detalu, kontrastów w okolicach twarzy i dłoni. Odpuść rim light po całości, zamiast tego opatul nim najważniejsze miejsca, wyodrębnij najważniejsze bryły. Zdejmij tą całościową mgiełkę z twarzy, zostaw np. w dolnej części. Jeśli chodzi o narracyjność - dodałbym jakąś relację pomiędzy kulką i twarzą, np. twarz skierowana w stronę dłoni i wzrok do widza lub odwrotnie? Design jest fajny. Broń akurat mi się podoba taka odchudzona - jest poręczniejsza, przyszłościowa. Podmalówka Grafta moim zdaniem słabsza od oryginału :P zbyt generyczna i to tło źle działa.
Napisano 19 Grudzień 20177 l Autor Olaf dobrze to określi. Za dużo w tej pracy jest "kształtów" średniej wielkości a za mało malutkich detali. Proponuję przemyśleć samo ich rozmieszczenie oraz nieco je uprościć. Złamanie symetrii samego kostiumu dodając elementy które są tylko z jednej strony np. napisy itp. może sprawić że będzie bardziej interesujący. Również samą sylwetkę można uprościć aby była bardziej "wyrazista". Bron przez te wielkie otwory wydaje się mało groźna i "masywna". Warto by również pokombinować z samym tłem. Może zamiast tego efekciarskiego rim lighta dodać po prostu jasne tlo ? Myśl przy projektowaniu również o anatomii Mam nadzieję, że pomogłem Pozdro. filmik super, daje do myslenia, rzeczywiscie pare twoich uwag ma sens np uwaga o zaburzeniu symetrii za pomocą napisów, jednak chociazby w przypadku broni i całego pancerza chciałem nadac własnie lekkości za pomocą tych ażurów.. Szacun pozatym za szybki overpaint w niezłym stylu, jednak mój sposób projektowania jest mi bliższy(trudno zeby było inaczej:) ) i przy nim pozostane