Napisano 30 Maj 201113 l Hej Robaczki ;) Chciałabym potrenować trochę nowa scenę. Generalnie liczę na waszą obiektywne krytykę i propozycje jakby tu podkręcić jeszcze tą scenę. Poniżej załączam projekt łazienki. Jeśli możecie to podzielcie się jak oświetlacie wnętrza bez okien? :) Pozdrawiam serdecznie Dusia
Napisano 30 Maj 201113 l Tragiczna kompresja zmyła detal.. Widzę też kolorowe artefakty.. Nie znam się, ale kolor drewna nie został poprawiony z kolorowych odchyleń, jeżeli nie było takiego założenia, że tak ma być, moim zdaniem łazienka jest strasznie uboga, tylko ręcznik, podajnik do szczajtaśmyztaśmąwłącznie i coś tam..? Deszcz prysznicowy mógł być dłużej rozmazany :) Materiał chromu nie podpada, nie ulega żadnym zanikom.. klej na podłodze świeci, tam gdzie jest cień :o
Napisano 30 Maj 201113 l srajtaśma i te brązowe drewno dziwnie wyglądają, zabierają scence realistyczności.
Napisano 30 Maj 201113 l Autor Projekt w toku. To nie finale więc spoko jeszcze się podciągnie. Tylko generalnie taki zarys. - Drewno faktycznie kiepskie już myślałam nad czymś innym. - Metal też oczywiście do poprawy. - Deszczyk hmm z tym mam problem. W sumie nie bardzo wiem jak ogarnąć spray'a. - Szczeliny między płytkami podłogowymi świecą bo zapomniałam umieścić tam fug lol :P - w ogóle te płytki jakieś takie ciulowe. - Nadal nie otrzymałam pomysłu na to jak to oświetlić? Jakieś sugestie. ?
Napisano 30 Maj 201113 l jak dla mnie jest ladnie, drewno tez pasuje ostwietlone w porzadku, ja przewaznie daje vrayplane z gory i ew. jakies iesy jest ok:)