adek Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 "Dripped" jest to krótki film animowany, który jest w pewnym sensie hołdem dla amerykańskiego malarza Jackson'a Pollock'a oraz ogólnie samej historii malarstwa. Film został wyreżyserowany przez Léo Verrier'a, a produkcją zajęła się paryska firma ChezEddy. Zachęcam do jego obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1812
Lucek Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Niezwykle przyjemny i pozytywny te film jest.
kotisded Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Mi się bardzo podobał. Inspirujące momentami.
skocu Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Fajna metafora. Plastycznie też niezłe, zwłaszcza abstrakcja szalejąca po mieście.
_Mich@l_ Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Nie przepadam za sztuką w jej bezpośrednio przenośnym znaczeniu, ale ten film mnie urzekł. Naprawdę lekki i przyjemny, a wykonanie genialne. Zastanawia mnie tylko, czy on był całkowicie w 3D robiony, czy tylko pojedyncze elementy, np. sceny czy niektóre (ostatni) obrazy...
imprecis Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Zadałem pytanie autorowi na vimeo. Podobno użył tylko flasha, after fx'a i photoshopa.
Rekomendowane odpowiedzi