adek Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Pozostajemy w klimatach gier komputerowych. Kolejny news z trailerem gry przygotowanym na targi E3 2011: NeverDead - nowa gra akcji od studia Rebellion. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1815
plasti Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 strasznie durne, do bolu, jedyne co na plus to niektore elementy z gierki oraz muza w tle...
goat91 Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 straszna beznadzieja! I głos nie pasuje do aktorów na początku. Jakoś dziwnie im sie usta ruszają.
comander_barnik Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Hahaha podpisuję się. Nawet bez tak silnych trailerów jako sąsiadów i tak wyglądłoby to nędznie
adek Napisano 6 Czerwiec 2011 Autor Napisano 6 Czerwiec 2011 OK. Przyznaje nikt tego nie zamieścił, nie jestem na bieżąco z grami ogólnie, ale zamieściłem to bo kilka innych portali to wyróżniło. Moja ocena podobna.
blinq Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Śmieszne nawet :) Fajne było ujęcie jak bez nóg zasuwał :]
Gość Bad Moon Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 10/10 czegoś tak dziwnego już dawno nie widziałem :)
Gość i-riss Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 a i pierwsza scena rozgrywa się w "Katedrze" ;)
adek Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 a i pierwsza scena rozgrywa się w "Katedrze" ;) Miałem identyczne skojarzenie :)
Rekomendowane odpowiedzi