Status Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 (edytowane) Jeżeli mogę startować na własny temat, to mam nadzieję, że znajdę trochę czasu i coś naskrobie. Na razie: Edytowane 12 Czerwiec 2011 przez Status
Status Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Napisano 9 Czerwiec 2011 Przydałby się komentarz. Trochę eksperymentuje i nie wiem czy to idzie w dobrą stronę.
yarosh Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 jak dla mnie ok jest, jeszcze kontrast bym zwiększył od płomieni, w chwili wybuchu wszystko powinno w miarę pobierać chyba barwe od płomieni, ten z workami za bardzo na luzie idzie, w sumie pomyślałem że mógłby to być policjant przykładający guna dla gościa z thompsonem xD
nicponim Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 http://img26.imageshack.us/img26/1021/dicaprioa.jpg' alt='dicaprioa.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
Status Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 Dzięki chłopy! Zmieniłem trochę koncepcje. Podłubałem. Nie mam pomysłu na broń dla zielonego, "homo nie wiadomo". Zanim go zdetalizuje muszę popracować nad planami. Wszelkie uwagi mile widziane.
rice Napisano 13 Czerwiec 2011 Napisano 13 Czerwiec 2011 może jestem za krótko na forum ale chyba nie rozumiem o co w tym obrazu chodzi, zeby nie fruwajace pieniadze to trudno dostrzec tutaj napad ;P. Narazie masz wybuch i atak zombie :D a co do samego wybuchu to wyglada naprawde niezle ;)
miriam Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Uwaga, Termin zakończenia tej edycji ChC zostaje przedłużony do Niedzieli 03.07, w poniedziałek ruszamy z sondą. Macie więc jeszcze nieco czasu na dopracowanie, bądź dokończenie swoich prac. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi