Sroka8888 Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 Witam Przedstawiam wam moją pracę dzięki której udało mi się zdobyć pierwsze miejsce w kategori grafika 2D i 3D oraz Grand Prix i nagrodę publiczności na tegorocznym 5 festiwalu informatycznym. Pod tym linkiem zamieszczam dokładne informacje na temat festiwalu http://sbs2k.tl.krakow.pl/ptpi/festiwal.aspx Wiem że pracę nie są najwyższych lotów ale dzięki nim bardzo dużo się nauczyłem a po za tym niezastąpione jest kiedy widownia nie może uwierzyć że to nie są zdjęcia tylko rendery.
Camel Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 kolega próbował bertranda benoita, ale i tak zacnie :)
lukasz1330 Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 Ode mnie masz 4 gwiazdki. Nad warzywami mogłeś jeszcze trochę posiedzieć, ale tak to na prawdę super, exterior i trawka wygląda świetnie. Gratuluje sukcesów :)
Neb Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 Ładnie opracowane materiały i ogólnie mocne 4. Troszkę sobie gola strzeliłeś bo są to kopie znakomitych prac. Patrząc na oryginał Tribeca Loft widać jak twoja praca odstaje od pierwowzoru, widać ułomności renderingu IR, które powinieneś dopracować w postprodukcji. Zrób coś własnego bo wygląda to bardzo obiecująco.
Rekomendowane odpowiedzi