Napisano 22 Czerwiec 201113 l finał ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam. To i ja się przyłącze, szkic na początek. Pozdrawiam. Edytowane 30 Czerwiec 201113 l przez dezzed
Napisano 22 Czerwiec 201113 l Trochę się dzieje na obrazku i już na tym etapie mogę napisać że jest fajne.
Napisano 27 Czerwiec 201113 l Autor Pasiterek - dzięki Swiezy - jakoś nie mogę się zebrać ale kiedyś będzie trzeba bo trochę prac się zebrało a tu trochę koloru
Napisano 28 Czerwiec 201113 l Właśnie gołębie słabo, stoją, a cała liustracja jest dynamiczna,po co ją zatrzymują. No ale ciekawie się zapowiada. ;)
Napisano 28 Czerwiec 201113 l Swiezy, gołębie zawsze stoją i się patrzą, tj. obserwują. Stoją, albo nerwowo chodzą tam i z powrotem, bo są podekscytowane, albo mają coś na sumieniu... tak sądzę.
Napisano 28 Czerwiec 201113 l hm to ostatnie wydaje się całkiem ciekawe, pokaż to w pracy ;d no ale mogą uciekać w locie czy coś. zrobisz z tym co zechcesz.
Napisano 30 Czerwiec 201113 l Autor Gołębie zostały, za leniwe są żeby latać ;). Finał w pierwszym poście.
Napisano 1 Lipiec 201113 l Uwaga, Termin zakończenia tej edycji ChC zostaje przedłużony do Niedzieli 03.07, w poniedziałek ruszamy z sondą. Macie więc jeszcze nieco czasu na dopracowanie, bądź dokończenie swoich prac. //Pozdr.