dezzed Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) finał ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam. To i ja się przyłącze, szkic na początek. Pozdrawiam. Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez dezzed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Trochę się dzieje na obrazku i już na tym etapie mogę napisać że jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Kolego upa byś zrobił w teczce, bo widzę całkiem niezłe masy masz ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Pasiterek - dzięki Swiezy - jakoś nie mogę się zebrać ale kiedyś będzie trzeba bo trochę prac się zebrało a tu trochę koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 dobre! :D gołębie rządzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Właśnie gołębie słabo, stoją, a cała liustracja jest dynamiczna,po co ją zatrzymują. No ale ciekawie się zapowiada. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Swiezy, gołębie zawsze stoją i się patrzą, tj. obserwują. Stoją, albo nerwowo chodzą tam i z powrotem, bo są podekscytowane, albo mają coś na sumieniu... tak sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 hm to ostatnie wydaje się całkiem ciekawe, pokaż to w pracy ;d no ale mogą uciekać w locie czy coś. zrobisz z tym co zechcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Gołębie zostały, za leniwe są żeby latać ;). Finał w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 super, panie! faworyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Uwaga, Termin zakończenia tej edycji ChC zostaje przedłużony do Niedzieli 03.07, w poniedziałek ruszamy z sondą. Macie więc jeszcze nieco czasu na dopracowanie, bądź dokończenie swoich prac. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Kolory dla mnie 1sza liga, faworyt jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi