Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc.

Zamieszczam 4 nowe prace z Corela. Staram sie nauczyc tej techniki, bo wydaje mi sie dosyc ciekawa. Nie bede poprawial juz tych prac, ale bardzo prosze o wskazanie mi bledow :-)

Project2.jpg

Rakieta.jpg

Stwor1.jpg

pani.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na pierwszym jak rusujesz po lustrze to kreska też powinna się odbijać :)

Napisano

mi sie podoba, ostatnio szczegolnym sentymentem darze vektorki, na pierwszym jedynie text powinien sie zaginac na krzywiznie korpusu \"obywatela\" i plomien powinien byc bardziej wedlog mnie \"uproszczony\", na drugim hmm ten cien moglby byc jakąs przeciwwaga tej kompozycj, jak bys go rozbudowal w leweo i do góry, a w trzecim wykadrowałbym sama panią :)

[Wyedytowany dnia 25-6-2004 > Damian]

Napisano

sorks tenz olowkiem mi sie nei zaloadowal i napisalem nie widząc go, tyz fajny :)

Napisano
  • Autor

Ciekawe spojrzenie na kompozycje, heh widac tego sie musze nauczyc :)

Napis powinien sie faktycznie zaginac, dodam tylko, ze Obywatele naprawde lataly (niektore) na domowych mieszankach przypraw z cukrem :-D

Ta linia :-) nie przewidzialem tego, ale tak cienka warstwa nawet nie byla by widoczna.

Napisano

No więc te dwie pierwsze z drugiej serii potwornie( moim zdaniem) kiczowate, ale już ta ostatnia mi się podoba. Fajne cieniowanie i rozmywanie w tle. Tylko te \"tekstury\"( nie wiem jak to nazwać) na blavie i na drzwiach nie do końca współgrają z kolesiem. Ale ja tam się nie znam:)