Obywatel Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Czesc. Zamieszczam 4 nowe prace z Corela. Staram sie nauczyc tej techniki, bo wydaje mi sie dosyc ciekawa. Nie bede poprawial juz tych prac, ale bardzo prosze o wskazanie mi bledow :-)
Orion Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Na pierwszym jak rusujesz po lustrze to kreska też powinna się odbijać :)
Damian Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 mi sie podoba, ostatnio szczegolnym sentymentem darze vektorki, na pierwszym jedynie text powinien sie zaginac na krzywiznie korpusu \"obywatela\" i plomien powinien byc bardziej wedlog mnie \"uproszczony\", na drugim hmm ten cien moglby byc jakąs przeciwwaga tej kompozycj, jak bys go rozbudowal w leweo i do góry, a w trzecim wykadrowałbym sama panią :) [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > Damian]
Damian Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 sorks tenz olowkiem mi sie nei zaloadowal i napisalem nie widząc go, tyz fajny :)
Obywatel Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Ciekawe spojrzenie na kompozycje, heh widac tego sie musze nauczyc :) Napis powinien sie faktycznie zaginac, dodam tylko, ze Obywatele naprawde lataly (niektore) na domowych mieszankach przypraw z cukrem :-D Ta linia :-) nie przewidzialem tego, ale tak cienka warstwa nawet nie byla by widoczna.
Obywatel Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 Dwie nowe plus jedna stara, ktora nie doczekala sie komentarza.
kolegaalek Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 No więc te dwie pierwsze z drugiej serii potwornie( moim zdaniem) kiczowate, ale już ta ostatnia mi się podoba. Fajne cieniowanie i rozmywanie w tle. Tylko te \"tekstury\"( nie wiem jak to nazwać) na blavie i na drzwiach nie do końca współgrają z kolesiem. Ale ja tam się nie znam:)
Rekomendowane odpowiedzi