bbandi Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 (edytowane) Edytowane 1 Lipiec 2011 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 4 dni? ostro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2011 No tak, wystawiłem 2dni temu - niech będzie już start od poniedziałku - koniec w niedzielę czyli DEAD LINE 3.07.2011. Na grafice poprawię datę jak bedę przy "master" komputerze:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi, że wrzucę dziś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat85 Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Takie tam steampunkowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Vault-tec PC. moja odpowiedz 100min. dobra zrobiłem babola :) "multi" powinno być. tak już zostanie z BABOLEM (jak człowiek się spieszy to się diabeł cieszy) Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez phlox_subulata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Wybralem sobie jak dla mnie ciezki model pod wzgledem ilosci detalu i wiedzialem ze nie zdarze, ale chcialem sie zmierzyc :) Duzo rzeczy brakuje ale troche tez udalo sie zrobic. Czas 115min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Naprawdę spoko ciężka obudowa:) Czy takie cuda naprawdę robią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Robia :) sam bym tego nie wymyslil :P http://www.hitechreview.com/it-products/auzentech-offers-a-limited-quantity-of-white-r-4-bulldozer-pc-cases/12736/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Maciek.m Ty tu tylko sprzątasz... bo pozamiatałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adameq7 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 A ja mam takie głupie pytanko - jak najprościej wyrenderować model z siatką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 v vray masz taki mat vray edge tex (nie pamietam dokladnie nazwy) w mentalu możesz dodać wire w parametrze materiału. zawsze tez mozesz rzucić screena z viewportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adameq7 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ok, dzięki. Z viewportu wrzucałem już wcześniej, ale tak z ciekawości pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Dzieki Smoku, wsumie to pierwszy speed modeling podczas ktorego przez bite 2h tylko modelowalem i to na takim sprężeniu, że czasami opcje sie mylily:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 a ja tez se wrzuce, tyle zdazylem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adameq7 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Zarówno wykonanie, jak i pomysł moje. Głównie wzorowałem się na czołgu lekkim T-26, ale właściwie jest to mieszanka różnych modeli. Na drobne detale zabrakło czasu, ale plan modelu powstawał w trakcie pracy, a ostanie zmiany wprowadzałem w stanie podchaosowym. Czas pracy - 120 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ładne modele Panowie:), przypominam że bitwa trwa do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert09 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Mój projekt. Ponieważ dobre chłodzenie to podstawa prezentuje obudowę z centralnie zamontowaną turbiną chłodzącą i radiatorem z rurek docelowo do cieczy chłodzącej wnętrze. Aby cyrkulacja była Ok obudowa nie jest zamknięta lecz obudowana. Jej cechom jest lekkości stabilność konstrukcji. Idealna dla graczy. Ciężko było ją ładnie pokazać dlatego kilka renderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rudzik Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 A ode mnie, obudowa w stylu wczesnych lat 80. Jak zazwyczaj czasu troszkę zabrakło :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Retro pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi