Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, do szkoły na ergonomie zrobiłem taki sobie kręcony stolik dla dzieci 4-6 lat, projekt już zaliczony ale postanowiłem poprawić wizki i poduczyć się jednocześnie 3ds'a. To jedne z pierwszych moich wizek, jak możecie to proszę o podpowiedzi co aż tak bardzo rzuca się w oczy.

Wszelka krytyka mile widziana.

Wszystko co jest w scenie robiłem sam od podstaw ( co niestety widać :P ). Rysunki na stoliku są moje własne poskanowane :) ale wzorowałem się na różnych zdjęciach budynków więc może to być podobne do czegoś co widzieliście.

Program: 3ds max 2012

Render: Iray

Oczywiście photoshop ale tylko przy robieniu podkładów do textur. Wizki nie poprawiałem.

Edytowane przez luki1986.wwl

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Więcej w otoczeniu daj, tekstury słabe, brak jakichkolwiek detali drewna - wygląda to jak same boxy, postaraj się o odwzorowanie łączeń, nie widac chropowatości powierzchni (bump) i daj jakiegoś DOFa, w ogóle to tam gdzie okno, nie ma żadnych ram okiennych , i otoczenie słabe.. Więcej rozmachu, by było lepiej ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za informacje, ogólnie to tutaj wszystko tak na szybko było wstawiane dlatego to wygląda jak wygląda, po sesji usiądę to tego i troszkę popracuje nad tą sceną.