luki1986.wwl Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam, do szkoły na ergonomie zrobiłem taki sobie kręcony stolik dla dzieci 4-6 lat, projekt już zaliczony ale postanowiłem poprawić wizki i poduczyć się jednocześnie 3ds'a. To jedne z pierwszych moich wizek, jak możecie to proszę o podpowiedzi co aż tak bardzo rzuca się w oczy. Wszelka krytyka mile widziana. Wszystko co jest w scenie robiłem sam od podstaw ( co niestety widać :P ). Rysunki na stoliku są moje własne poskanowane :) ale wzorowałem się na różnych zdjęciach budynków więc może to być podobne do czegoś co widzieliście. Program: 3ds max 2012 Render: Iray Oczywiście photoshop ale tylko przy robieniu podkładów do textur. Wizki nie poprawiałem. Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez luki1986.wwl
Camel Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Więcej w otoczeniu daj, tekstury słabe, brak jakichkolwiek detali drewna - wygląda to jak same boxy, postaraj się o odwzorowanie łączeń, nie widac chropowatości powierzchni (bump) i daj jakiegoś DOFa, w ogóle to tam gdzie okno, nie ma żadnych ram okiennych , i otoczenie słabe.. Więcej rozmachu, by było lepiej ;)
luki1986.wwl Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 Dzięki za informacje, ogólnie to tutaj wszystko tak na szybko było wstawiane dlatego to wygląda jak wygląda, po sesji usiądę to tego i troszkę popracuje nad tą sceną.
guffqa Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 niby dla dzieci a sam bym chcial miec taki pochyły stolik :D
Rekomendowane odpowiedzi