Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Animacja która zwyciężyła w bitwie na intro na konferencje blendera we Wrocławiu 2011.

Technicznie:

pomysł: 3d + 2d

program: blender 2,49 i 2,56, gimp oraz trakAXpc

czas wykonania: 7 dni + rig bohaterki 2 razy tyle

zadowolenie z pracy: duże

wykonane w czasie wolnym po pracy

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gratuluję! Całkiem fajny film i ciekawa stylistyka.

Zdaje się, że ta konferencja odbędzie się w lipcu. Postaram się uzyskać jakieś oficjalne informacje do newsa i uzupełnić również wtedy newsa Twoim filmem.

Napisano

Bardzo podoba mi sie stylistyka calego filmiku, ladnie to zrobione, gratuluje wygranej jak i wykonanej pracy bo naprawde to wszstko fajnie wyglada. Ale zeby nie bylo tak rozowo to kilka rzeczy ktore mi sie rzucily w oczy:

- sama animacja postaci troche mi nie lezy, chodzi o bieg, dziewczynka robi to jakos szywno i malo naturalnie,

- przydalo bys sie jakis acting, szczegolnie na twarzy dziewczynki, mogla by troche poruszac brawami itp a tymczasem on ma kamienna twarz

- troche kluja w oczy ter biale kwadratowe refleksy w jej oczach,

ale tak poza tym to bardzo fajne to to ;)

Napisano
  • Autor

- sama animacja postaci troche mi nie lezy, chodzi o bieg, dziewczynka robi to jakos szywno i malo naturalnie,

- przydalo bys sie jakis acting, szczegolnie na twarzy dziewczynki, mogla by troche poruszac brawami itp a tymczasem on ma kamienna twarz

- troche kluja w oczy ter biale kwadratowe refleksy w jej oczach,

ale tak poza tym to bardzo fajne to to ;)

tak to fakt, musiałem z czegoś zrezygnować aby skończyć projekt w terminie, sam styl projektu był czymś nowym dla mnie i nie wiedziałem jak to się wszystko zgra, np. - wszystkie widoczne tu speedpainting'i są moimi pierwszymi w życiu, grunt, że całość się podoba

Napisano

Bardzo fajna animacja.

Ślimak super.

Ujęcia można by poskracać - zdynamizować całość [w końcu bohaterka biegnie].

BTW: Czy to Ania biegnie?