adek Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Firma Planetside wydała właśnie darmową wersję swojego sztandarowego programu do tworzenia realistycznych krajobrazów o nazwie Terragen 2.3. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1863
Dr0cK Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Swietny ten program, podobno go uzyli do Tron:Legacy, G.I.Joe i Sucker Punch. A najfajniejsze w nim to to ze chodzi bez problemow na Linuxie w Wine :D
Camel Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Dawno było to niekomercyjne - jako Technology Preview... Identyczne ograniczenia
adek Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 A widzisz. Ale na pewno identyczne ograniczenia? Tak czy siak portale się zainteresowały, a sam program przecież naprawdę jest niezły. Dr0ck: gdzie wyczytałeś, że w Terragen tworzono coś do Tron'a czy Sucker Punch?
Camel Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 http://www.planetside.co.uk/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ tu wzmianka o Tronie :]
adek Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 A faktycznie "wzmianka". Myślałem, że gdzieś jest coś więcej. Ale to też przeoczyłem a na głównej stronie.
Dr0cK Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Jescze slabo im idzie chyba z marketingiem, ale zaczyna juz doganiace powoli Vue. To mi troche przypomina sytuacje z 3delight, wydawac sie by moglo ze malo w ogole znany program a uzywany w komercyjnych produkcjach... no i podobnie brak dobrej jakosci manuala i tutoriali. Ale to chyba tylko wkestia czasu.
Gith Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 w Tronie, w Stealth, w niemal kazdej produkcji DD, ktora potrzebuje terenu. Sprawa jest prosta, kupili kod zrodlowy i sobie rozwijaja in-house :)
Dr0cK Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Gith: pewnie masz racje, oni juze w DD pewnie maja Terragen 4.3 ;)
Rekomendowane odpowiedzi