Vega Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Jeżeli dobrze rozumiem... znana osoba jako ork tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Chyba tak :) Ja tak to zrozumiałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 spoko :) choć nie poznaję damy z plakatu. sam też kombinowałem trochę z planszą, bo myślałem, że nie masz czasu ;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Dama z planszy to Olivia Wilde :) Grała w Tronie i Dr House :D Miałem problemy z kompem :) Dzisiaj dopiero zrobiłem format bo nie chciało mi się już z nim walczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Na początku tuska chciałem dać, potem zmieniłem pomysł, a wyszło jak zawsze - do nikogo nie podobne: Temat trochę ciężki temat mi się wydaje i może dlatego taki mały ruch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 w tej edycji Jose nie miał sobie równych :) gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 rozumiem, że to koniec :/ Chciałem tylko wszystkim podziękować za oddane głosy i rodzinie za wsparcie... A tak na poważnie to mam 2 pomysły na kolejny temat: 1. Realistyczna wersja postaci z team fortress 2 2. Gruba ryba - dosłownie lub w przenośni ] Jakieś preferencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Gruba ryba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 dawaj rybę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2011 Rybcia ;) Twoja wiadomość jest za krótka. Post musi zawierać minimum 10 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi