Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 17,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, długa przerwa bez dostępu do max'a... wózek ogrodowy

woz2.jpg

czas pracy 120min.

zabrakło czasu na konewkę więc w tym garden kwiatule podlewa się czajnikiem ; )

Edytowane przez Dominick

Napisano

mam pytanie do autora speed'a. Czy mogę dopracować jeszcze swój wózek w pozostałe 60 minut i zedytować post czy już koniec bo w sumie znowu się pośpieszyłem zamiast wykorzystać czas w pełni. Dziekuje z góry ; )

Napisano
  • Autor

Pewnie ze mozesz :) mozesz tez od nowa zaczac inny model i go wzucic potem tylko powiesz ktory ma brac udzial w sadzie :) Masz pelna dowolnosc

Napisano
Pewnie ze mozesz :) mozesz tez od nowa zaczac inny model i go wzucic potem tylko powiesz ktory ma brac udzial w sadzie :) Masz pelna dowolnosc

dzieki ;) zedytowałem starą wiadomość

Napisano
Jak juz sie nameczyles nad tymi rzeczami ta daj zooma na nie, taka sugestia :)

Lubie trafne sugestie ;) już dodałem

Napisano

To raczej taki zart z mojej strony ale co tam. Moj pierwszy speed na forum.

Pila diamentowa :)

pila2.jpg

Napisano

Witam, pierwszy Speed , którego się podjąłem na forum. Ogólnie w moim mniemaniu wyszło nieźle, tylko czasu trochę za mało jak na moje umiejętności.

Przestawiam Kosiarkę!

Czas pracy 113 min.

3Dsmax 2012 + Mental Ray.

Pozdrawiam.

kosiarka1.png

Napisano
  • Autor

Piła bardzo fajna, ale wez usun ta texturke napisu zrob go modelem i na caly model naloz jeden odcien szarosci bo cie zjedza za to :P

Napisano
Piła bardzo fajna, ale wez usun ta texturke napisu zrob go modelem i na caly model naloz jeden odcien szarosci bo cie zjedza za to :P

Spoko nałożę jeden odcień szarego, natomiast napis jest wymodelowany. Na modelu nie ma żadnej texturki.

Edit:

powiedz mi jeszcze jak wstawić obrazek aby wyświetlał się od razu w pełnych wymiarach w oknie?

Edytowane przez Drabson

Napisano

Drabson to jest łatwe. Wrzucasz na np: imageshack swoje obrazki (tylko musisz tam wybrać z listy żeby nie zmieniało rozdzielczości obrazka) następnie na forum wybier ikonę Insert Image i wklej tam link Direct (z imageshack). no to chyba wystarczy instrukcji :)

Ja tak robię i działa :) ;)

No może zrobię jakiegoś speeda!

Napisano

Ja to chyba podejmę temat raz jeszcze, a co. Pytanie jednak do autora speeda, co się stanie jak potraktuję temat nie koniecznie tak sztywno i dosłownie? : >

Napisano

@phlox: nie chciało już mi się pierdzielić z majkowym booleansem który wiadomo jak działa...

sznurek jest trochę za gruby, przez to wydaje się jakby to połączenie trzonka z szuflą było tez ze sznurka :)

Napisano

W maxie działa tak samo:( do tej pory to tylko w AutoCadzie działa jak trzeba, chyba??

Mo może z coś jest w tym sznurku ale te narzędzie mają takie grube sznury a połączenia szpadelka z trzonkiem to wszędzie z takiego cienkiego drutu czy stali sam już nie wiem.

A wagonów jest ze czterdzieści, sam nie wiem co się w nich mieści.

Ale spoko.

Napisano

poza czasem poza konkursem :P

czas ok.100min

miala byc kosa ale jest SIERP :

sierp.jpg

Edytowane przez baato

Napisano

czas juz jest. wiem wiem jakbym sie zmiescil z innymi punktami regulaminu to bym sie zalapal :)

Napisano
  • Autor

baato i tak dodalem ciebie do sondy:) Tylko troszke sie spozniles, mozna przymknac oko na to :P

Napisano

dziękuje miło, nie bylo mnie jakis czas i fajnie sie złożyło ze załapałem sie na speeda kolejnego.