maciek.m Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Bardzo dobry temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrSamoZlo Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) ode mnie sekator czas pracy ok. 95min. Edytowane 11 Lipiec 2011 przez DrSamoZlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Witam, długa przerwa bez dostępu do max'a... wózek ogrodowy czas pracy 120min. zabrakło czasu na konewkę więc w tym garden kwiatule podlewa się czajnikiem ; ) Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Dominick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Terenowo-ogrodowa taczka musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 mam pytanie do autora speed'a. Czy mogę dopracować jeszcze swój wózek w pozostałe 60 minut i zedytować post czy już koniec bo w sumie znowu się pośpieszyłem zamiast wykorzystać czas w pełni. Dziekuje z góry ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 Pewnie ze mozesz :) mozesz tez od nowa zaczac inny model i go wzucic potem tylko powiesz ktory ma brac udzial w sadzie :) Masz pelna dowolnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Pewnie ze mozesz :) mozesz tez od nowa zaczac inny model i go wzucic potem tylko powiesz ktory ma brac udzial w sadzie :) Masz pelna dowolnosc dzieki ;) zedytowałem starą wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 Jak juz sie nameczyles nad tymi rzeczami ta daj zooma na nie, taka sugestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Jak juz sie nameczyles nad tymi rzeczami ta daj zooma na nie, taka sugestia :) Lubie trafne sugestie ;) już dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velopl Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 To raczej taki zart z mojej strony ale co tam. Moj pierwszy speed na forum. Pila diamentowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herm Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Witam, pierwszy Speed , którego się podjąłem na forum. Ogólnie w moim mniemaniu wyszło nieźle, tylko czasu trochę za mało jak na moje umiejętności. Przestawiam Kosiarkę! Czas pracy 113 min. 3Dsmax 2012 + Mental Ray. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 jak narazie sekatorek rulez: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 ode mnie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drabson Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 Mój pierwszy speed. Czas do max`a wykorzystany. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 13 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2011 Piła bardzo fajna, ale wez usun ta texturke napisu zrob go modelem i na caly model naloz jeden odcien szarosci bo cie zjedza za to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drabson Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 (edytowane) Piła bardzo fajna, ale wez usun ta texturke napisu zrob go modelem i na caly model naloz jeden odcien szarosci bo cie zjedza za to :P Spoko nałożę jeden odcień szarego, natomiast napis jest wymodelowany. Na modelu nie ma żadnej texturki. Edit: powiedz mi jeszcze jak wstawić obrazek aby wyświetlał się od razu w pełnych wymiarach w oknie? Edytowane 14 Lipiec 2011 przez Drabson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Drabson to jest łatwe. Wrzucasz na np: imageshack swoje obrazki (tylko musisz tam wybrać z listy żeby nie zmieniało rozdzielczości obrazka) następnie na forum wybier ikonę Insert Image i wklej tam link Direct (z imageshack). no to chyba wystarczy instrukcji :) Ja tak robię i działa :) ;) No może zrobię jakiegoś speeda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Ja to chyba podejmę temat raz jeszcze, a co. Pytanie jednak do autora speeda, co się stanie jak potraktuję temat nie koniecznie tak sztywno i dosłownie? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drabson Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Mały up z Clayem w jednolitym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 (edytowane) Konewka ciachoskiego! czas : 34 minuty Edytowane 16 Lipiec 2011 przez ciacho191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Ok mam 52min takie coś:) Teraz to będę dopiero w poniedziałek mam nadzieję ze zagłosuję jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 ciacho191_konewka jest zatkana, zabrakło tych małych otworków w wylocie. Poza tym jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 @phlox: nie chciało już mi się pierdzielić z majkowym booleansem który wiadomo jak działa... sznurek jest trochę za gruby, przez to wydaje się jakby to połączenie trzonka z szuflą było tez ze sznurka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 W maxie działa tak samo:( do tej pory to tylko w AutoCadzie działa jak trzeba, chyba?? Mo może z coś jest w tym sznurku ale te narzędzie mają takie grube sznury a połączenia szpadelka z trzonkiem to wszędzie z takiego cienkiego drutu czy stali sam już nie wiem. A wagonów jest ze czterdzieści, sam nie wiem co się w nich mieści. Ale spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) poza czasem poza konkursem :P czas ok.100min miala byc kosa ale jest SIERP : Edytowane 18 Lipiec 2011 przez baato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 a jaki czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 czas juz jest. wiem wiem jakbym sie zmiescil z innymi punktami regulaminu to bym sie zalapal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2011 baato i tak dodalem ciebie do sondy:) Tylko troszke sie spozniles, mozna przymknac oko na to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 dziękuje miło, nie bylo mnie jakis czas i fajnie sie złożyło ze załapałem sie na speeda kolejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi