Napisano 14 Lipiec 201113 l W internecie pojawił się trailer/pilot, greckiego (a chyba wcześniej o żadnej produkcji greckiej nie pisaliśmy) filmu fabularnego pt. The Ark. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1878
Napisano 14 Lipiec 201113 l Wygląda znaczenie lepiej, niż grecka gospodarka, co nie znaczy, że wygląda dobrze (choć moim zdaniem liczy się story i bohater, a wygląd ujdzie, jak film wciągnie. Toy Story też za dobrze nie wyglądało...).
Napisano 14 Lipiec 201113 l Czyli Arka wygląda lepiej niż Madagaskar biorąc pod uwagę stan gospodarek USA i Grecji..
Napisano 14 Lipiec 201113 l A mi się podoba. Ma swój charakter:) tylko te kropelki wody za wolno spadają:P
Napisano 14 Lipiec 201113 l a, ze to serial to nie wiedziałem, buzdet jednak potrafi sporo wytłumaczyć. Oby mieli postac na miarę króla juliana ;)
Napisano 15 Lipiec 201113 l Ciekawy jest fakt, ze po wejsciu na strone (vimeo) firmy podane w newsie widac jakis kadr z tej animacji juz w demoreelu z 2008 roku, ale jeszcze ciekawsze, ze ich demoreel prawie nie zawiera animacji postaci. A tu nagle serial w tej samej firmie? Musza zachodzic spore zmiany w tej gospodarce jednak, skoro ekipa tak szybko dopasowuje sie do wymogow rynku;) Chyba, ze posluzyli sie skosno-okimi ryzownikami, ale oni nie wyczuliby tak timingu lwa (no chyba, ze tylko trailer jest robiony przez Grekow;) - znam z autopsji takie zabawy. Mi sie nawet podoba, uwazam ,ze jedynym ewidentnie slabym punktem sa rigi postaci - malo plastyczna mimika( i przez to bardzo brakuje harmonii miedzy emocjami w glosie aktorow, a emocjami-deformacjami cial) Rzeczywiscie serial to usprawiedliwia, Serialowy Krol Julian rowniez taki gietki nie jest, a jak cieszy:)
Napisano 15 Lipiec 201113 l no wlasnie porowanie z magadaskarem(serial) jest troche niefortunne poniewaz magadaskar mial juz mega marke i nawet gdyby okazal sie teatrzykiem kukielkowym i tak bylby zaaajefajny: ], bo powinnoscia krola, jest mienie wladzy: ]