przems Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) kolejny update- pracowałem nad dodatkami , teraz jeszcze w trakcie robienie felgi. 2.) prace nad karoserią, jeszcze trwają, siatka momentami trochę przegęszczona... efekt posługiwania się edge loopem, być może powinno być więcej dzielone przez split poligon, najważniejsze chcę złożyć pierwsze auto w całość, udowodniając sobie że to możliwe;) seb -turniej majowy zawsze zapraszam;) Edytowane 25 Sierpień 2011 przez przems
Sebazx6r Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 Przemek poogladaj ludzi siatki bo ja tego nie widę dobrze. Brak topologii praktycznie.
ciacho191 Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 nom - topologia (siatka inaczej) leży, a momentami jest za gęsta nawet 1
plasti Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 siatka to siatka(mesh ew), a topologia to sposob rozlozenia siatki, w twoim przypadku to nawet ciezko to topologia nazwac, duzo do poprawy ale zaczyna sie ladnie
Smoku Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 No nie wiem czy ładnie. Wyjaśnisz nam czemu ma służyć ten wielki polygon na drzwiach? Teraz nawet jak połączysz z powrotem to to wyjdzie płasko.
przems Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Napisano 22 Lipiec 2011 miałem plan dodać elementy modelowane osobno...ale jednak zmieniłem zdanie ;)
martix69 Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 strasznie krzywo jest, siatkę masz za gęsto, baza samochodu nie jest ukończona a Ty już tniesz ja na elementy
Sebazx6r Napisano 23 Lipiec 2011 Napisano 23 Lipiec 2011 Jak bedzie pogoda Przemek to Cie odwiedze pokaze mniej wiecej na szybko co i jak choc enigma nie jestem.
przems Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Napisano 25 Sierpień 2011 ostatnio -to less time...but patient;) ostatni efekt prac nad karoserią i dodatkami (pierwszy post), konkursowa siatka może to to nie jest, trochę za dużo egde loopów miejscami. Muszę poszukać sposobów na wycinanie/modelowanie detalów w karoserii- wgłębieniana klamki, błotniki itp... przyznam że kilka karoserii poszło już m.innymi przez to do kosza;) ogólna koncepcja na całość też w trakcie, planuję dorzucić trochę spojlerów, albo wykrojów w karoserii.
Rekomendowane odpowiedzi