Napisano 20 Lipiec 201113 l Na łamach serwisu Evermotion pojawił się obszerny artykuł making of konkursowego projektu Marcina Jastrzębiewskiego (projektu, który zajął II miejsce w kategorii Exterior). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1888
Napisano 21 Lipiec 201113 l Making off bardzo fajny ale ja z trochę innej beczki: czemu nie używacie renderera z modo ? Coś się za tym kryje ? Jakieś problemy techniczne, nie pasuje Wam ? Jak to jest ? Przecież tą scenkę spokojnie dałoby radę całą pociągnąć w modo, zwłaszcza z Twoim skillem :)
Napisano 21 Lipiec 201113 l thx zółty! Nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie bez negatywnych opini na temat Modo, a tego chciałbym uniknąć. Na pewno cały czas uznaję Modo za najlepszy modeler jakiego uzywałem, chociaż bardzo niestabilny :) Co do obsługi ogromnych scen, edytora materiałów oraz samego renderingu - temat wolałbym przemilczeć. Czy tą scenę Modo by pociągnął bez problemu to tylko moze pokazać test :)
Napisano 21 Lipiec 201113 l Dzięki za odpowiedź. Nie upieram się, możliwe że byłyby problemy :] Chciałem po prostu znać Twoje zdanie. Sam ostatnio dużo rzeczy robię w modo ale nie miałem jeszcze okazji pociągnąć jakiegoś większego projektu z hardcorowym deadlinem - dlatego pytam kogoś z większym doświadczeniem :] Tak czy siak gratuluję fajnego projektu i dzięki za porządny making off.
Napisano 21 Lipiec 201113 l Marketing, marketingiem a wszystko w praniu wychodzi :) Na pewno Modo to program z dużymi możliwosciami i bardzo dobrą ceną, zobaczymy co przyniesie 601.