Coyote Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 pirat z mojego konceptu 4956 tris diff/spec/normal 2k zeta 3dcoat photoshop render z marmoset toolbag :) siata mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 No i wyszło bardzo spoko Mogłeś podciągnąc trochę bardziej starannie malowanie na twarzy i okolicach. Widać, że barwy zachodzą na siebię. Reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevox Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 No fajne, ale mógłbyś trochę podsculptować, nie znam się ale wygląda trochę kanciasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2011 Mogłeś podciągnąc trochę bardziej starannie malowanie na twarzy i okolicach. Widać, że barwy zachodzą na siebie. Reszta ok. Dzięki właśnie dopiero to zauważyłem i już podmalowane jest. Trochę mam przyzwyczajanie z malowania żeby bardziej plamiści malować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Savox - widac ze nie znasz - to gameart.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 mysle, ze jak doczyścisz UVki t będzie fajnie. jakieś światełko z silnika i gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Bardzo fajny i plastyczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi