Qczm@ Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 troche oddechu zanim zaczne cwiczyc rysunek w kanciapie:) 3ds max, renderowane brasilem, texturka rysowana, tlo dodane w PS:) [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > Qczm@] [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > Qczm@] [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > Qczm@]
beeper Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 mam jedno pytanie, wchodzisz do sekcji WIP i co widzisz? Kazdy topic ma swoj charakterystyczny parametr ktory sie podje przy nazwie a w Twoim przypadku bylo by to [scena 3d] no a po za tym praca fajna.
Marcin Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 wg. mnie bardzo fajnie......bardzo dobry mapping twazy.....lekkie Gi,modelling bez zarzutu...poprostu WoW impresive
Qczm@ Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 o super dziekuje:D takiej pochlebnej opini jeszcze tu nie mialam:D czuje sie zaszczycona:D
rowr Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Wysłane przez Qczm@ co to jest planescape? ty zbrodniazu :)
Qczm@ Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 dbrodniarko jak juz:P co to jest planescape? plis plis tell me tell me!:D:D
rowr Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 przepraszam pania :) taka gra rpg Orionowi przypomina chyba twoj arcik glownego bohatera bezimiennego ale moge sie mylic
Qczm@ Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 oo jak milo odrazu czuje sie mniejszą lamką:D
rowr Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Co do samej pracki juz jest u mnie na pulpicie a byle czego tam nie daje :)
Qczm@ Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 rowr jestes pierwsza osoba ktora ma moja prace na pulpicie ever! bardzo sie z tego ciesze:D
geminus Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Witaj [email protected] czego ja nie wiem że wrzuciłaś ładną tapetke? ;) Jak to jest WIP,to jakie dalsze plany?
Marcin Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 ja bym juz tego nieruszal bo przedobrzysz i bedzie gowno......zostaw i daj do GFW (Gallery Finished Works)
Orion Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Wg mnie tło jest trochę łyse jak by było ala to http://images.customize.org/category/wallpaper/Desolate1-0_full.gif to z chęcią bym ustawił na pulpicie :) [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > Orion]
zipper Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Orion ... wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ... ale ... \"Oh please god NO !\" w zyciu Warszwy jak mawiala moja mama ... Piekne kontrastowe tlo (czysta forma) zadnej sztuki dla sztuki ... chcialbys zastapic jakims bohomazem ?!? przeciez to wlasnie to tlo nadaje wyrazu calej pracy ... (OMG!) Qczm@ : co do modelu i renderu to wypowiadali sie inni ... ja ci powiem od siebie ze widzialem juz w zyciu wiele prac 3D ... wiele naprawde dobrych ... i wiele cholernie szczegolowych ... twoja ma naprawde dobry klimat ... jest ... ze sie tak nie po polsku wyraze ... \"nie przeciapana\" poprostu czysta zywa \"grafika\" jak dla mnie bomba ... jestem pod duzym wrazeniem i zycze powodzenia przy nastepnych projektach
Orion Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 zipper--> Ja mówię że w taki deseń a nie że stricte przerżnięte :)
Qczm@ Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Napisano 29 Czerwiec 2004 no no:) ja to dalam do WiP\'a z tego wzgledu ze do glowy bede dorabiac reszte ciala, dlatego poniekad nie skonczona praca ale moze macie racje, bo tapetki jako takiej juz nie bede ruszac, niech mi tylko ktos poradzi jak to dranstwo przeniesc:D
darkelf Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 rowr: planescape to nie tylko gra planescape:torment... to caly swiat ad&d... tak ku gwoli. co do pracki... fajna. jednak... czy jest w tym przekazana jakas tresc?? jakies \"drugie dno\"??
Qczm@ Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Napisano 29 Czerwiec 2004 drugie dno hm.... dla mnie na pewno ono jest i scisle wiaze sie z tym co robilam do tej pory, jednak nie bede tego opowiadan bo to tylko tapetka, wstep do wiekszego projektu:)
Bacry Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Jak dla mnie troszkę zbyt monotonne. Przydało by się twarz lepiej oświetlić. Dodać inny kolor światła wypełniającego, pojechać z jakimiś gradientami i odrobiną szumu w tle. I do tego jakiś szczególik na tło (tekst np.) Ogólnie jednak dobry początek. Tylko, że nie możne tego tak zostawić.
gutek Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 no mi sie też podoba, szczególnie te włosy mnie zaciekawiły, wyglądają jakby jakaś \"masa\" zagęszczona to była i w trakcie spadywania z głowy zastygła:) jedyne co mnie drażni to to białe tło, wiem że pracka taka jest lepsza jednak dla mnie ono jest za jasne
illy Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 cos takiego cyberpunkowego (subiektywne moje wyznanie) gdybym mogl to bym ustawil na tapecie, bo serio mi sie podoba, sciagnalem na dysk, jak zrobie reformat to ustawie, bardzo serdecznie pozdrawiam pania autorke:D
rowr Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Wysłane przez darkelf rowr: planescape to nie tylko gra planescape:torment... to caly swiat ad&d... tak ku gwoli. co do pracki... fajna. jednak... czy jest w tym przekazana jakas tresc?? jakies \"drugie dno\"?? wiem darkelf ale mi osobiscie sie skojarzylo akurat z bezimiennym
Qczm@ Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 chyba sie zaglebie w ten swiat zeby wiedziec o czym mowicie:D a tak baj de łej skoro juz mam otwary topic, moze go przemianuje i bede was zameczac screenami z budowy ciala do istniejacej juz glowy:D dzis wieczorem byc moze pierwsze odslony:d
zipper Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 jak dla mnie .... to pomysl jest \"głejt\" :P
Wielka_Siostra Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Nie znam się za bardzo na grafice, więc możesz mojego głosu nie brać pod uwagę;-) Nie wiem komletnie o co chodzi, znaczy, co autor chciał powiedzieć - mogę się domyślać jedynie, że miał to być po prostu ładny obrazek;-) Czekam zatem na update, bo czuję lekki niedosyt:-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi