G-B Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Tym razem wziąłem się za render BMW. Umieszczam w WIP i był bym wdzięczny za konstruktywna krytykę. G. P.S Model nie jest mój ;) Uploaded with ImageShack.us
G-B Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Napisano 29 Lipiec 2011 teren to model czy fota? tło to taki mix ze zdjęć ;)
Gość Devil123456789 Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Super render, osobiście bym powiedział że na fali...:D:D
Kubajaniak Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Chyba Ci się posypał sidewall na oponie. I w ogóle materiał opon jak dla mnie za jasny. Reszta nawet spoko.
thecrev Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Poka scene poka scene jestem tym bardzo zainteresowany i chciałym zobaczyć jak zrobiłes otoczenie.
kellyq Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 wduś go odrobinę w ten piach bo dziwnie to teraz wygląda, jak by był lekki jak piórko a koła napakowane co najmniej 6 barami, krzaki spoko
G-B Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 wduś go odrobinę w ten piach bo dziwnie to teraz wygląda, jak by był lekki jak piórko a koła napakowane co najmniej 6 barami, krzaki spoko hhe no faktycznie ale wiesz bo to jest bmw napakowane :D Ciesze się że wszystkim podoba się tło.. szczególności że jest ze zdjęcia ;)
Shido Napisano 3 Sierpień 2011 Napisano 3 Sierpień 2011 model auta super :) poprawił bym łączenie z podłożem i materiał opon
G-B Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Napisano 4 Sierpień 2011 ...a dzięki za komentarza na pewnie dużo się na tym nauczyłem i kolejny render pewnie już za niedługo. Wracając do softu bo takie był tez pytanie Softimage 2012 rendering: Arnold + Photoshop
Rekomendowane odpowiedzi