Napisano 29 Lipiec 201113 l Tym razem wziąłem się za render BMW. Umieszczam w WIP i był bym wdzięczny za konstruktywna krytykę. G. P.S Model nie jest mój ;) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 29 Lipiec 201113 l Chyba Ci się posypał sidewall na oponie. I w ogóle materiał opon jak dla mnie za jasny. Reszta nawet spoko.
Napisano 29 Lipiec 201113 l Poka scene poka scene jestem tym bardzo zainteresowany i chciałym zobaczyć jak zrobiłes otoczenie.
Napisano 29 Lipiec 201113 l wduś go odrobinę w ten piach bo dziwnie to teraz wygląda, jak by był lekki jak piórko a koła napakowane co najmniej 6 barami, krzaki spoko
Napisano 1 Sierpień 201113 l Autor wduś go odrobinę w ten piach bo dziwnie to teraz wygląda, jak by był lekki jak piórko a koła napakowane co najmniej 6 barami, krzaki spoko hhe no faktycznie ale wiesz bo to jest bmw napakowane :D Ciesze się że wszystkim podoba się tło.. szczególności że jest ze zdjęcia ;)
Napisano 4 Sierpień 201113 l Autor ...a dzięki za komentarza na pewnie dużo się na tym nauczyłem i kolejny render pewnie już za niedługo. Wracając do softu bo takie był tez pytanie Softimage 2012 rendering: Arnold + Photoshop