adek Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Ukazała się nowa wersja programu Autodesk Project Photofly pozwalającego przekształcać serię zdjęć w scenę 3D o nazwie . Szczegóły w rozwinięciu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1908
MF Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Projekt wygląda bardzo ciekawie. Czy ktokolwiek to już testował ?
narwik Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Tak. Na razie wyszło mi tyle, że naprawdę trzeba bardzo solidnie wykonać dokumentację. Setka zdjęć nie jest przesadą. Dwa, nie ma co oczekiwać cudów, moje sceny kaszaniły się niemiłosiernie na detalach. Ale z chęcią potestuję update, skoro się ukazał.
narwik Napisano 30 Lipiec 2011 Napisano 30 Lipiec 2011 Hm, po updacie to się wiesza na każdym projekcie. Czy to tylko u mnie tak a reszcie świata śmiga i rzeźbi?
Zernat Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 Znaczy po wybraniu fotek informuje cię że masz problem z łączem ? U mnie tak :(
narwik Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 No właśnie właśnie. Sprawdź połączenie i takie tam.
Zernat Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 Pewnie tym Update'em przypomnieli ludziom o tym programie i mają przeciążone serwery. Trzeba poczekać, albo minie obciążenie albo to naprawią.
narwik Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 Na wszelki wypadek zdeinstalowałem aplikację i zainstalowałem na świeżo. Nie wiem czy to o to chodziło, ale dzisiaj póki co działa ok.
Rekomendowane odpowiedzi