Napisano 29 Lipiec 201113 l Ukazała się nowa wersja programu Autodesk Project Photofly pozwalającego przekształcać serię zdjęć w scenę 3D o nazwie . Szczegóły w rozwinięciu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1908
Napisano 29 Lipiec 201113 l Tak. Na razie wyszło mi tyle, że naprawdę trzeba bardzo solidnie wykonać dokumentację. Setka zdjęć nie jest przesadą. Dwa, nie ma co oczekiwać cudów, moje sceny kaszaniły się niemiłosiernie na detalach. Ale z chęcią potestuję update, skoro się ukazał.
Napisano 30 Lipiec 201113 l Hm, po updacie to się wiesza na każdym projekcie. Czy to tylko u mnie tak a reszcie świata śmiga i rzeźbi?
Napisano 31 Lipiec 201113 l Znaczy po wybraniu fotek informuje cię że masz problem z łączem ? U mnie tak :(
Napisano 31 Lipiec 201113 l Pewnie tym Update'em przypomnieli ludziom o tym programie i mają przeciążone serwery. Trzeba poczekać, albo minie obciążenie albo to naprawią.
Napisano 31 Lipiec 201113 l Na wszelki wypadek zdeinstalowałem aplikację i zainstalowałem na świeżo. Nie wiem czy to o to chodziło, ale dzisiaj póki co działa ok.