Napisano 4 Sierpień 201113 l Myślę, że tym, którzy są w naszym serwisie od dawna nie muszę przedstawiać Piotra Kosińskiego. Zapewne widzieliście już niejeden z jego modeli samochodów. Piotr prowadzi również swój sklep w którym można kupić większość z utworzonych przez niego modeli. I tutaj mamy niespodziankę. Właśnie ukazała się kolejna kolekcja z samochodami "Vol. 04", która dla użytkowników Max3D.pl dostępna będzie w niższej cenie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1921
Napisano 4 Sierpień 201113 l Cena jak dla mnie za wysoka :P ale samochody to poprostu cudeńka szczególnie podoba mi się camaro.
Napisano 4 Sierpień 201113 l jakość mnie miażdży. Swoboda licencyjna za tą kasę to prawdziwy kąsek, teraz mam inne wydatki ale za jakiś czas myślę, że się zgłoszę, bo warto mieć przy tak szerokiej licencji na wszelki wypadek. Powodzenia w sprzedaży.
Napisano 5 Sierpień 201113 l Dzieki Panowie! ola-f - to az dziw ze jeszcze sie nie zarejestrowale i nie zamowiles ;) Mayamak - Okres promocji trwa do końca Sierpnia:) Freedom - biblioteka jest darmowa wystarczy zaopatrzyc sie w kolekcje;) pozdrawiam
Napisano 5 Sierpień 201113 l Czy wnętrze auta też jest zrobione. Dałoby rade pokazać jakiś render lub screen?
Napisano 5 Sierpień 201113 l wnetrza sa bardzo uproszczone, zreszta widac przez szyby mniej wiecej ;)
Napisano 8 Czerwiec 201212 l Czy auta można jeszcze gdzieś kupić? Na stronie i pod linkami nie widzę takiej możliwości...