adek Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Myślę, że tym, którzy są w naszym serwisie od dawna nie muszę przedstawiać Piotra Kosińskiego. Zapewne widzieliście już niejeden z jego modeli samochodów. Piotr prowadzi również swój sklep w którym można kupić większość z utworzonych przez niego modeli. I tutaj mamy niespodziankę. Właśnie ukazała się kolejna kolekcja z samochodami "Vol. 04", która dla użytkowników Max3D.pl dostępna będzie w niższej cenie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1921
thecrev Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Cena jak dla mnie za wysoka :P ale samochody to poprostu cudeńka szczególnie podoba mi się camaro.
imprecis Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Cena świetna, biorąc pod uwagę niesamowitą jakość i ilość modeli.
olaf Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 jakość mnie miażdży. Swoboda licencyjna za tą kasę to prawdziwy kąsek, teraz mam inne wydatki ale za jakiś czas myślę, że się zgłoszę, bo warto mieć przy tak szerokiej licencji na wszelki wypadek. Powodzenia w sprzedaży.
mayamak Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Adek - czy okres promocji jest ograniczony?
FF Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 nie da sie kupic samej tej biblioteki 12 materialow?:D
vision3d Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Dzieki Panowie! ola-f - to az dziw ze jeszcze sie nie zarejestrowale i nie zamowiles ;) Mayamak - Okres promocji trwa do końca Sierpnia:) Freedom - biblioteka jest darmowa wystarczy zaopatrzyc sie w kolekcje;) pozdrawiam
mayamak Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Czy wnętrze auta też jest zrobione. Dałoby rade pokazać jakiś render lub screen?
vision3d Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 wnetrza sa bardzo uproszczone, zreszta widac przez szyby mniej wiecej ;)
Sjon Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Auta bardzo ładne i cena też bdb jak za tyle aut! pzdr.
farelek Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Czy auta można jeszcze gdzieś kupić? Na stronie i pod linkami nie widzę takiej możliwości...
Rekomendowane odpowiedzi