adek Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Zapraszamy do obejrzenia krótkiej animacji architektonicznej autorstwa chińskiej artystki o imieniu Tianyi Zhu. Naprawdę miłe dla oka obrazy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1923
plasti Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 kompresja albo cos, zjadlo pol filmu, ogolnie bardzo dobre, niektore momenty gorsze, i imho jakby wywalic tych ludzi to jakosc calosci wzrosla by bardzo wysoko
adek Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 Jak dla mnie całkiem oryginalny styl. Co do jakości również zauważyłem. W HD na pełnym ekranie średnio to wygląda. Warto oglądać w oknie vimeo.
Dobrotek Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Nie wiem, co Wy macie do jakości :P Dla takiego przeciętnego Kowalskiego jak ja, to to jest genialne. Muzyka zaś - wisienka na torcie. IMHO ludzie, którzy tam byli dodają uroku temu miejscu. Oglądam 3 razy i się "naochać" nie mogę. Wracając do muzyki - wie może ktoś, kto był autorem albo posiada więcej info na ten temat?
adek Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 Nie wiem, co Wy macie do jakości :P Nam nie chodzi o animację bo ta jest świetna, ale o jakość filmu, który faktycznie robi większe wrażenie oglądac nie na pełnym ekranie. Chyba, że przed chwilą coś się zmieniło :)
norden Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Całkowicie nie w moim guście. "Przepal albo światło zgaś" tak odebrałem tą animacje. To slow. Mozna usnąć. Ale zapewnie wielu ludziom się spodoba. Z jakością faktycznie cos tak dziwnie jest.
mercedesslr Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 jak dla mnie cudowne podejście zobrazowania architektury, która jest czymś więcej niż tylko budynkiem.. !
Camel Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 No jest spoko, bardzo ładne, dużo pracy w to włożyła. Chińska podróba 3rd&7th :) [bez pogardy, żarcik ;) ]
plasti Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 no wlasnie tez mi zalecialo alexem romanem, ale nie czarujmy sie, bez porownania sa te animacje
wharp Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 ja mam wrażenie ze organika jest lepiej pokazana niż arch i ogólnie nierówny jest poziom całej płaszczyzny animacji
Rekomendowane odpowiedzi