Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kompresja albo cos, zjadlo pol filmu, ogolnie bardzo dobre, niektore momenty gorsze, i imho jakby wywalic tych ludzi to jakosc calosci wzrosla by bardzo wysoko

Napisano
  • Autor

Jak dla mnie całkiem oryginalny styl. Co do jakości również zauważyłem. W HD na pełnym ekranie średnio to wygląda. Warto oglądać w oknie vimeo.

Napisano

Nie wiem, co Wy macie do jakości :P

Dla takiego przeciętnego Kowalskiego jak ja, to to jest genialne. Muzyka zaś - wisienka na torcie. IMHO ludzie, którzy tam byli dodają uroku temu miejscu. Oglądam 3 razy i się "naochać" nie mogę.

Wracając do muzyki - wie może ktoś, kto był autorem albo posiada więcej info na ten temat?

Napisano
  • Autor
Nie wiem, co Wy macie do jakości :P

Nam nie chodzi o animację bo ta jest świetna, ale o jakość filmu, który faktycznie robi większe wrażenie oglądac nie na pełnym ekranie. Chyba, że przed chwilą coś się zmieniło :)

Napisano

Całkowicie nie w moim guście. "Przepal albo światło zgaś" tak odebrałem tą animacje. To slow. Mozna usnąć. Ale zapewnie wielu ludziom się spodoba. Z jakością faktycznie cos tak dziwnie jest.

Napisano

jak dla mnie cudowne podejście zobrazowania architektury, która jest czymś więcej niż tylko budynkiem.. !

Napisano

No jest spoko, bardzo ładne, dużo pracy w to włożyła.

Chińska podróba 3rd&7th :) [bez pogardy, żarcik ;) ]

Napisano

no wlasnie tez mi zalecialo alexem romanem, ale nie czarujmy sie, bez porownania sa te animacje

Napisano

ja mam wrażenie ze organika jest lepiej pokazana niż arch i ogólnie nierówny jest poziom całej płaszczyzny animacji