_michal Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, tu chyba będzie najlepiej. W tym tygodniu będę zamawiać 3dsmaxa, którego resellera najlepiej wybrać? Rolę grają zarówno cena, jak i jakość obsługi klienta ;)
Orangegraphics Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 każdy poleci tego u którego kupował;) ja polecam rupik , można porozmawiać o rabatach itp, bardzo miła obsługa
_michal Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Napisano 8 Sierpień 2011 każdy poleci tego u którego kupował;) Właśnie o to mi chodzi, tylko z uzasadnieniem najlepiej :D ja polecam rupik , można porozmawiać o rabatach itp, bardzo miła obsługa Dzięki :) Jutro prawdopodobnie będę pisać o ofertę.
siwy Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 kilkakrotnie najlepsze ceny na maxa dostawaliśmy od aec design: http://www.aecdesign.pl/ obsługa bez zarzutu
_michal Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Napisano 8 Sierpień 2011 Z tego co widzę na stronie mają tylko 3ds max Design. Napiszę jutro do nich, zobaczę co powiedzą.
Dynamico Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 Ja kupowałem dwie licencje w Procadzie. Oczywiście jak wszędzie nie należy przywiązywać się bardzo mocno do cen wystawionych w internecie. Obsługa kompetentna aczkolwiek zdażyło mi się raz czy dwa czekać dłuższy czas na odpowiedź czy pomoc techniczną. Natomiast AutoCAD kupowałem w PCC. Tu pozwoliłem juz sobie mały konkurs ofert Procad-PCC. Procad na pewno pamięta o swoich klientach bo jeżeli są tylko jakieś ciekawe okazje to zawsze mam od nich telefon z informacją.
Rekomendowane odpowiedzi