Napisano 8 Sierpień 201113 l Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, tu chyba będzie najlepiej. W tym tygodniu będę zamawiać 3dsmaxa, którego resellera najlepiej wybrać? Rolę grają zarówno cena, jak i jakość obsługi klienta ;)
Napisano 8 Sierpień 201113 l każdy poleci tego u którego kupował;) ja polecam rupik , można porozmawiać o rabatach itp, bardzo miła obsługa
Napisano 8 Sierpień 201113 l Autor każdy poleci tego u którego kupował;) Właśnie o to mi chodzi, tylko z uzasadnieniem najlepiej :D ja polecam rupik , można porozmawiać o rabatach itp, bardzo miła obsługa Dzięki :) Jutro prawdopodobnie będę pisać o ofertę.
Napisano 8 Sierpień 201113 l kilkakrotnie najlepsze ceny na maxa dostawaliśmy od aec design: http://www.aecdesign.pl/ obsługa bez zarzutu
Napisano 8 Sierpień 201113 l Autor Z tego co widzę na stronie mają tylko 3ds max Design. Napiszę jutro do nich, zobaczę co powiedzą.
Napisano 8 Sierpień 201113 l Ja kupowałem dwie licencje w Procadzie. Oczywiście jak wszędzie nie należy przywiązywać się bardzo mocno do cen wystawionych w internecie. Obsługa kompetentna aczkolwiek zdażyło mi się raz czy dwa czekać dłuższy czas na odpowiedź czy pomoc techniczną. Natomiast AutoCAD kupowałem w PCC. Tu pozwoliłem juz sobie mały konkurs ofert Procad-PCC. Procad na pewno pamięta o swoich klientach bo jeżeli są tylko jakieś ciekawe okazje to zawsze mam od nich telefon z informacją.