adek Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 Na zakończonych w ubiegły piątek targach SIGGRAPH 2011, odbywających się w Vancouver, firma NVIDIA zaprezentowała dwie najnowsze technologie: Quadro Virtual Graphics oraz projekt Maximus. W czasie targów NVIDIA była także sponsorem konkursu “NVArt 6: Moving Innovation”... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1945
Monio Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 Kolejna propagandowa notka nvidi której nikt nie będzie komentował. ;) Gratulacje dla Kamila!
adek Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Dlaczego niby propagandowa? Normalna informacja prasowa po SIGGRAPH'ie moim zdaniem - odsyłająca do bloga. No i informacja o konkursie myślę cenna.
syjon Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Nie znam osoby, ktora miala by karte Quadro. Szkoda, bo pisza, ze dobra ;p
Monio Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Ja w pracy mam Quadro FX380 i nie nadają się nawet obróbki 2d. 10fpsów w vievporcie przy postaci która ma 3 tysiące trisów i jedną teksturę 2k to standardzik. ;)
deshu Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 No to tylko pozazdrościć takiej wydajności :P
Rekomendowane odpowiedzi