Napisano 16 Sierpień 201113 l Na zakończonych w ubiegły piątek targach SIGGRAPH 2011, odbywających się w Vancouver, firma NVIDIA zaprezentowała dwie najnowsze technologie: Quadro Virtual Graphics oraz projekt Maximus. W czasie targów NVIDIA była także sponsorem konkursu “NVArt 6: Moving Innovation”... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1945
Napisano 16 Sierpień 201113 l Kolejna propagandowa notka nvidi której nikt nie będzie komentował. ;) Gratulacje dla Kamila!
Napisano 16 Sierpień 201113 l Autor Dlaczego niby propagandowa? Normalna informacja prasowa po SIGGRAPH'ie moim zdaniem - odsyłająca do bloga. No i informacja o konkursie myślę cenna.
Napisano 17 Sierpień 201113 l Nie znam osoby, ktora miala by karte Quadro. Szkoda, bo pisza, ze dobra ;p
Napisano 17 Sierpień 201113 l Ja w pracy mam Quadro FX380 i nie nadają się nawet obróbki 2d. 10fpsów w vievporcie przy postaci która ma 3 tysiące trisów i jedną teksturę 2k to standardzik. ;)