Zbychowaty Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Witam, odświeżona scena w innej szacie. Szum i inne bajery celowe, poniżej dwa ujęcia bez "dodatków" ;).....a jeszcze poniżej inne w innej wersji kolorystycznej:) Miłego. Edytowane 18 Sierpień 2011 przez Zbychowaty
sloowik Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Nowa odsłona jak dla mnie troszkę przegadana, stara ładniejsza. Wydaje mi się że jedyne ujęcie które siadło w nowej stylistyce to druga wizka kibla, pierwszy kibel też jest ok, ale jak dla mnie tu "szumy i inne bajery" są za mocne. Pozdrawiam
Zbychowaty Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Napisano 17 Sierpień 2011 sloowik wyjaśnij termin przegadany jak możesz. Jutro pokażę inną wersję kolorystyczna ;)
sloowik Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Mówiąc przegadane mam na myśli dodane przez Ciebie brushe, czy inne bajery, które w pierwszych wizkach trochę psują odbiór. Moim zdaniem wygląda to tak jakby wizualizacje nie były dopracowane i starasz się czymś zamaskować niedociągnięcia.
Orangegraphics Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 1cfun to jedyny obrazek który mi się podoba w tej nowej konwencji, reszta przesadzona, nieczytelna, a wizualizacja powinna być własnie czytelna, prezentować, wizualizować projekt lub produkt przecież
polka dot Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 to co. wymienisz się procek za tempery?:P
Zbychowaty Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 Ok, ok mea culpa;) Zrobiłem apdejta w tradycyjnych szmatkach w chyba bardziej przyjemnej kolorystyce:D Stare zostawie, może komu coś ciekawego do łba wskoczy na ich podstawie;)
Zbychowaty Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 Witam ponownie, ostateczna druga wersja tego pomieszczenia. Pozdrawiam :)
Pinero Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Ładne to ogólnie. Umywalka mi się podoba - i jak byś użył do wykończenia jej frontów / blatu / może nawet umywalki - Kerlitu zamiast kamienia to w pełni możesz to tak wykonać. Zauważyłam, że dobrze Ci idą sypialnie. To pewnie jakaś znacząca część wnętrza w Twojej egzystencji :) Druga wersja - bez zafajdanych ścian jest po prostu czytelna, dlatego ładniejsza.
Zbychowaty Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 Kopulodrom to podstawa;) Dzięki:) Co do łzienki to możliwe że wykonanie frontów było by problemem choć może znalazł by się magik który dał by radę;) Sprawdzimy za jakiś czas.
johnson Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Ostateczna wersja wygląda znacznie lepiej ;p. W pierwszej wersji było dziwnie. Jakoś tak nieświeżo, może właśnie przez te dodatki na ścianach.. Jeśli chodzi o wystrój, to wnętrze wpasowało się w mój gust. Minimalistyczne. I ta faktura. :rolleyes: płytki
Gość bladaa Napisano 26 Lipiec 2014 Napisano 26 Lipiec 2014 super, bardzo mi się podobaja! przejrzałam sobie co tam jeszcze można znaleźć i też takie mnie zainspirowały: ekstra imitacja drewna w życiu bym nie powiedziała że to płytki !
jacekszy0 Napisano 26 Lipiec 2014 Napisano 26 Lipiec 2014 Ah to odświeżanie kotletów sprzed 3lat ;) obstawiam, że celem jest trenujmy.com ?
Gość rozwiniety Napisano 29 Lipiec 2014 Napisano 29 Lipiec 2014 coś się obrazki nie wyświetlają wszystkie. wnętrze b. ładne
Rekomendowane odpowiedzi