Napisano 17 Sierpień 201113 l Witam, odświeżona scena w innej szacie. Szum i inne bajery celowe, poniżej dwa ujęcia bez "dodatków" ;).....a jeszcze poniżej inne w innej wersji kolorystycznej:) Miłego. Edytowane 18 Sierpień 201113 l przez Zbychowaty
Napisano 17 Sierpień 201113 l Nowa odsłona jak dla mnie troszkę przegadana, stara ładniejsza. Wydaje mi się że jedyne ujęcie które siadło w nowej stylistyce to druga wizka kibla, pierwszy kibel też jest ok, ale jak dla mnie tu "szumy i inne bajery" są za mocne. Pozdrawiam
Napisano 17 Sierpień 201113 l Autor sloowik wyjaśnij termin przegadany jak możesz. Jutro pokażę inną wersję kolorystyczna ;)
Napisano 17 Sierpień 201113 l Mówiąc przegadane mam na myśli dodane przez Ciebie brushe, czy inne bajery, które w pierwszych wizkach trochę psują odbiór. Moim zdaniem wygląda to tak jakby wizualizacje nie były dopracowane i starasz się czymś zamaskować niedociągnięcia.
Napisano 17 Sierpień 201113 l 1cfun to jedyny obrazek który mi się podoba w tej nowej konwencji, reszta przesadzona, nieczytelna, a wizualizacja powinna być własnie czytelna, prezentować, wizualizować projekt lub produkt przecież
Napisano 18 Sierpień 201113 l Autor Ok, ok mea culpa;) Zrobiłem apdejta w tradycyjnych szmatkach w chyba bardziej przyjemnej kolorystyce:D Stare zostawie, może komu coś ciekawego do łba wskoczy na ich podstawie;)
Napisano 18 Sierpień 201113 l Autor Witam ponownie, ostateczna druga wersja tego pomieszczenia. Pozdrawiam :)
Napisano 28 Sierpień 201113 l Ładne to ogólnie. Umywalka mi się podoba - i jak byś użył do wykończenia jej frontów / blatu / może nawet umywalki - Kerlitu zamiast kamienia to w pełni możesz to tak wykonać. Zauważyłam, że dobrze Ci idą sypialnie. To pewnie jakaś znacząca część wnętrza w Twojej egzystencji :) Druga wersja - bez zafajdanych ścian jest po prostu czytelna, dlatego ładniejsza.
Napisano 30 Sierpień 201113 l Autor Kopulodrom to podstawa;) Dzięki:) Co do łzienki to możliwe że wykonanie frontów było by problemem choć może znalazł by się magik który dał by radę;) Sprawdzimy za jakiś czas.
Napisano 31 Sierpień 201113 l Ostateczna wersja wygląda znacznie lepiej ;p. W pierwszej wersji było dziwnie. Jakoś tak nieświeżo, może właśnie przez te dodatki na ścianach.. Jeśli chodzi o wystrój, to wnętrze wpasowało się w mój gust. Minimalistyczne. I ta faktura. :rolleyes: płytki
Napisano 26 Lipiec 201410 l super, bardzo mi się podobaja! przejrzałam sobie co tam jeszcze można znaleźć i też takie mnie zainspirowały: ekstra imitacja drewna w życiu bym nie powiedziała że to płytki !
Napisano 26 Lipiec 201410 l Ah to odświeżanie kotletów sprzed 3lat ;) obstawiam, że celem jest trenujmy.com ?