mati87 Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 Witam, mój pierwszy wrzut na forum. Wszelkie komentarze mile widziane, zwłaszcza te krytyczne. Czasami wpatruję się w te wizki, widzę, że jest coś nie tak ale sam już nie wiem co poprawić:P Software: Blender 2.5 ; Luxrender ; Gimp projekt: przeróbka istniejącego wnętrza, niestety nie pamiętam projektanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) dosyć ciekawa wg mnie praca, szum przeszkadza troszkę w odbiorze ale... pozwoliłem sobie na małe postpro, jak ja bym to widział [jakby coś , to usunę] sofa ma zbyt duże odbicia, jak się przypatrzysz to to mocno widać jakby była z plastiku... salut. Edytowane 17 Sierpień 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 świetne połączenie wszystkiego ze wszystkim. W korytarzu Ci się fotony po podłodze rozsypały. Sama wizka, fajna, wybieraj mniej paskudne wnętrza może w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 Fajny dywan. Na pierwszym obrazku jakby troche za cienki był? Chyba "przedobrzyłeś" z tymi kwiatkami na stoliku. Jakoś tak nienaturalnie, dwa w takim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati87 Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2011 dzięki za komentarze, zwłaszcza indian, na maxa podoba mi sie Twoja post-wersja pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi